Răspunsuri rapide ale agenților imobiliari, chiar și în zilele de vară

Timp de citire: 7 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Un serviciu bun nu se oprește doar pentru că agentul tău imobiliar se află în vacanță.

Deși călătoritul din această vară va arăta cu siguranță un pic diferit, este totuși important să îți iei timp liber și să te relaxezi, oricum poți, indiferent că este vorba despre o călătorie de vacanță în familie sau pur și simplu să stai acasă. Chiar și atunci când ești super pasionat de job, ai nevoie de timp pentru a-ți reîncărca bateriile.

Desigur, ofertele imobiliare apar și dispar rapid, dar dacă ești îngrijorat de ce se întâmplă atunci când agentul tău pleacă în vacanță, poți sta liniștit.

Ca și la restul tranzacției, agentul tău imobiliar s-a gândit la toate!

agent-imobiliar-vacanta

Profesionalismul agenților imobiliari prin pregătire

De fel, agenții imobiliari sunt planificatori, iar agentul tău stabilește cu mult în avans detaliile vacanțelor, astfel încât să ai o notificare constantă. Agentul tău imobiliar îți va comunica în ce etapă a procesului de cumpărare sau de vânzare ești și îți va spune despre pașii care s-ar putea întâmpla în timp ce acesta este plecat, împreună cu detalii despre planul de desfășurare în lipsa lui. 

Citește și: Secretele unei agenții imobiliare de încredere

Avantajul rețelei imobiliare

Agentul tău imobiliar RE/MAX face parte din cea mai puternică rețea imobiliară din lume, cu peste 100.000 de alegi pregătiți să-ți ofere tot sprijinul. Agentul tău va aranja ca un coleg de încredere să-l înlocuiască, astfel încât vei avea întotdeauna pe cineva care să lucreze la tranzacția ta. Cei doi agenți imobiliar vor colabora îndeaproape înainte ca agentul tău să plece și vei avea șansa să te întâlnești în prealabil cu agentul imobiliar înlocuitor pentru o liniște mai mare. 

Expertiză în imobiliare de ultimă generație 

Trăim într-o lume conectată, deci, indiferent unde ar putea merge agentul tău, veți rămâne mereu în legătură. Agentul tău imobiliar are deja experiența cu cele mai noi tehnologii, de la tururi virtuale la semnătura digitală, iar comunicarea la distanță este mai ușoară ca niciodată în aceste zile.

Vei avea numerele de telefon sau adresele de e-mail de care ai nevoie pentru a lua legătura, iar datorită smartphone-urilor, agentul tău va fi întotdeauna la un apel distanță, oriunde s-ar afla.

Citește și: 6 pași în alegerea unui agent imobiliar profesionist

Dar ce se întâmplă atunci când tu ești cel în vacanță? 

Împachetează-ți grijile, nu vei avea nevoie de ele. Iată trei modalități prin care agentul tău imobiliar îți va asigura o vacanță fără stres:

  1. Avantaj - Agentul tău imobiliar este organizat și pregătit, astfel încât nu va trebui să te deranjeze pentru sarcini sau documente de ultimă oră în timp ce ești plecat. Anunță-ți agentul cât și când vei fi plecat pentru ca să poată realiza toate demersurile și pașii următori până te întorci. 
  2. Rapiditate - Nu va trebui să începi de la început când te vei întoarce, deoarece agentul tău imobiliar se va ocupa de tot în timp ce tu ești plecat. Indiferent dacă cumperi sau vinzi, vei reveni din vacanță și vei afla că procesul s-a apropiat foarte mult de succes - fără să fie nevoie să fii aici!
  3. Încredere - detaliile sunt pe mâini bune. Agentul tău imobiliar gestionează zilnic tranzacții imobiliare și chiar dacă fiecare casă este unică în felul ei, el a întâlnit multe situații de-a lungul timpului. Așadar, cu un agent imobiliar cu experiență de partea ta, nu trebuie să te temi niciodată de surprize!

Te îndrepți spre soare și nisip? 

Alege o agenție imobiliară RE/MAX și beneficiezi de exclusivitate și profesionalism.

Ține legătura, ți-am acoperit vara! 


Click me

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX