RE/MAX a fost desemnată Franciza Imobiliară numărul 1 în lume al șaptelea an consecutiv

Timp de citire: 7 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

remax-1

DENVER – RE/MAX, LLC, una dintre francizele imobiliare de top ale lumii, ocupă din nou poziția fruntașă în topul realizat de publicația Entrepreneur Franchise 500®. RE/MAX ocupă primul loc al clasamentului francizelor imobiliare de șapte ani consecutiv conform studiul anual făcut de către revista Entrepreneur.

Peste 1000 de francizori au aplicat pentru a fi incluși în topul Franchise 500 de anul acesta. RE/MAX a fost desemnat câștigător datorită creșterii numărului de francize, puterii financiare, stabilității și puterii brandului în 2018.


Ediția de anul acesta a Franchise 500 marchează al 16-lea an din 20 în care RE/MAX ocupă locul 1 în categoria francizelor real estate. În clasamentul general, RE/MAX s-a situat pe locul 15. 

RE/MAX depășește an după ani competitorii în clasamentul Franchise 500”, spune Adam Contos, CEO-ul RE/MAX. ”Suntem cu adevărat numele numărul 1 în real estate, iar profesioniștii industriei vor să se bucure de avantajele competitive oferite de brandul nostru puternic, de programul de training complex oferit la cerere, de tehnologie și de rețeaua globală inegalabilă.

CEO-ul RE/MAX și alți opt mebri ai rețelei RE/MAX au primit recent recunoașterea din partea Swanepoel Power 200 (SP200) 2019 pentru modul în care au influențat domeniul imobiliar.

Realizatorii raportului anual SP200 spun că ”RE/MAX devine din ce în ce mai puternic, fiind marcat de energie proaspătă și creștere pozitivă.”

În total, nouă lideri RE/MAX au apărut în raportul SP200 din 2019:

  • Adam Contos, CEO, RE/MAX, LLC (#8)
  • Pamela Alexander, CEO, RE/MAX Integra, Canada, U.S., Europe (#37)
  • Walter Schneider, Co-Fondator și Președinte, RE/MAX Integra (#37)
  • Chad Ochsner, Broker/Owner, RE/MAX Alliance, Colorado and Oregon (#48)
  • Elton C. Ash, Regional Executive Vice President, RE/MAX of Western Canada (#69)
  • James O'Bryon, Co-Proprietar și CEO, RE/MAX Gold, California (#71)
  • Brenda Tushaus, CEO, RE/MAX Results, Minnesota and Wisconsin (#97)
  • Pierre Titley, Co-Fondator și Președinte, RE/MAX Quebec (#100)
  • Sandra A. Sanders, Președinte, RE/MAX Estate Properties, California (#113)

Entrepreneur Franchise 500® este unul dintre cele mai vechi și mai comprehensive topuri pentru francize realizat la nivel mondial. Companiile sunt evaluate după aceleași criterii, incluzând costuri și taxe (fee-uri), mărime și creștere, suport, puterea brandului, putere și stabilitate financiară. Pentru a fi eligibili, francizorii trebuie să caute noi francize în Statele Unite și Canada și să aibă minim 10 unități deschise și operaționale din 31 iulie 2018, cu cel puțin o franciză localizată în America de Nord.

De la un singur birou deschis în 1973 în Denver, Colorado, RE/MAX a evoluat într-o rețea imobiliară globală cu peste 120.000 de agenți imobiliari („sales associates”) în mai mult de 100 de țări și teritorii. RE/MAX a fost poziționată recent în Top 10 branduri de franciză pentru al treilea an consecutiv și este franciza imobiliară numărul 1 pentru al 10-lea an consecutiv odată cu poziția ocupată în cadrul studiului Franchise Times Top 200+® din 2018.

Click me

Află ultimele noutăți de la RE/MAX