RE/MAX Grup de Lux gazduieste SERILE CARIEREI, un eveniment marca RE/MAX

15 ianuarie 2014

agent imobiliar, Andreea Miron, cariera in imobiliare, Comunicate de presa, RE/MAX Grup de Lux, Remax Romania, Serile Carierei, Victor Lazar

In data de 23 Ianuarie 2014, cel mai mare birou RE/MAX din Transilvania, RE/MAX Grup de Lux gazduieste primul eveniment gratuit dedicat agentilor imobiliari clujeni si nu numai, si anume SERILE CARIEREI. Evenimentul va avea loc la Hotel Central din Cluj-Napoca, pe strada Victor Babes nr. 13, incepand cu orele 18:00.

In cadrul celor doua ore participantii vor putea afla mai multe informatii despre reteaua RE/MAX, avantajele si beneficiile pe care agentii imobiliari le au sub umbrella RE/MAX, vor cunoaste agenti si povesti de success din cadrul biroului nostru din Cluj-Napoca, vor dezbate impreuna provocarile acestei profesii si ce modalitati de imbunatatire si repozitionare a agentului imobiliar ca specialist in piata exista.

Este un eveniment fara precedent in Romania care va avea character repetitiv si care isi doreste sa reuneasca atat specialisti imobiliari cat si oameni interesati de acest domeniu, specialisti in vanzari din domenii conexe si persoane cu spirit antreprenorial. SERILE CARIEREI sunt un prilej exceptional de a intruni specialisti in vanzari si tineri antreprenori in sesiuni de networking ce au ca scop maximizarea potentialului profesional al fiecaruia si deschiderea de noi orizonturi in ce priveste munca unui specialist imobiliar in piata imobiliara locala.

“SERILE CARIEREI este un eveniment important pentru RE/MAX Grup de Lux pe care dorim sa il reluam periodic, pentru a reusi astfel sa intram in contact cu alti agenti imobiliari din piata, specialisti in vanzari si oameni interesati de cariera si dezvoltarea personala. Resursa umana este cruciala in acest domeniu, de aceea dorim sa organizam cat mai multe evenimente si seminarii, pentru a imbunatati calitatea profesionala a oamenilor, a ne cunoaste si a lega relatii de colaborare pe termen lung.” – Victor Lazar, Manager department Rezidential RE/MAX Gup de Lux.

“Evenimentele de acest gen sunt foarte benefice pentru orice birou RE/MAX, de aceea incurajam si sustinem Broker/Ownerii sa organizeze cat mai multe intalniri, seminarii si sesiuni de networking in piata lor locala. Colaborarea cu agenti din piata si recrutarea de oameni de calitate este ceva ce ne dorim extrem de mult, calitatea profesionala fiind un element cheie in dezvoltarea birourilor noastre. De aceea ne propunem ca in acest an 2014 sa organizam independent ca regiune si in parteneriat cu birourile noastre cat mai multe evenimente de profil.” – Andreea Miron, Marketing Manager RE/MAX Romania.

invitatie mail

Publicat de Kati Rosca

Kati este o persoană sinceră, corectă, organizată și creativă. Corectitudinea și sinceritatea sunt 2 valori importante pe care le apreciază la oameni. Este pasionată de cărți și călătorii. Absolventă a 2 facultăți, Litere și Drept. Îi place ceea ce face și se dedică 100 % pentru aceasta.