REMAX îşi extinde reţeaua la Piatra Neamţ

21 octombrie 2016

Uncategorized

trend
 
REMAX România inaugurează o nouă franciză, în Piatra Neamţ, şi ajunge astfel la 20 de birouri pe plan local. În plus, compania vizează extinderea continuă şi mizează pe deschiderea de trei noi francize în perioada următoare.
REMAX Trend, noua franciză din Piatra Neamţ, este operaţională din luna septembrie şi reprezintă un nou start-up în portofoliul companiei, acesta fiind lansat de către Ciprian Barb.
Cu o experienţă vastă în domeniul construcţiilor, antreprenorul şi-a dorit şi intrarea pe piaţa imobiliară, iar cumpărarea unei francize REMAX a fost un pas firesc în acest sens. În acest moment, REMAX Trend are deja o echipă formată din 10 agenţi, care vor gestiona tranzacţii atât din segmentul rezidenţial, cât şi office şi comercial, şi vizează mărirea numărului de specialişti.
 
„Consider că piaţa imobiliară din Piatra Neamţ este una efervescentă, însă are nevoie de o altă abordare. Tocmai din acest motiv am stabilit foarte clar în cadrul biroului un set de valori pentru a oferi clienţilor o experienţă diferită şi în cel mai scurt timp să devenim prima opţiune pentru cei care vor să vândă, închirieze sau să cumpere o proprietate în zonă”, a afirmat Ciprian Barb.
Dincolo de extinderea în Piatra Neamţ, REMAX România îşi continuă planurile de expansiune pe plan local. Astfel, în perioada următoare vor fi inaugurate alte trei francize noi, în Iaşi, Timişoara şi Constanţa.
Bucureştiul este, de asemenea, pe lista de extindere a companiei în România. Fiind principalul pol de dezvoltare imobiliară al ţării, aici sunt vizate 25 de francize în următorii 10 ani.
 
sursa:www.curierulnational.ro
Publicat de Kati Rosca

Kati este o persoană sinceră, corectă, organizată și creativă. Corectitudinea și sinceritatea sunt 2 valori importante pe care le apreciază la oameni. Este pasionată de cărți și călătorii. Absolventă a 2 facultăți, Litere și Drept. Îi place ceea ce face și se dedică 100 % pentru aceasta.