RE/MAX România a obținut două premii în cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliare, ediția 2018

Timp de citire: 6 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

header-2018

În perioada 22-23 martie 2018, a avut loc cea de-a treia ediție națională a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare, cel mai mare eveniment al comunității imobiliare din România.

Evenimentul s-a încheiat cu Gala Profesioniștilor în Imobiliare, al cărei scop este celebrarea celor mai bune rezultate din domeniul imobiliar, dar și susținerea performanței pe termen lung.

RE/MAX România a fost al treilea an consecutiv pe lista câștigătorilor, cu două premii importante:

”Cel mai puternic brand din România 2018”
”Antreprenorul anului în Imobiliare” - Răzvan Cuc, Președintele RE/MAX România

 

"CPI Naţional e un eveniment ce oferă o ocazie poate unică de a ne reuni toţi profesioniştii care activăm la nivel naţional în imobiliare. Este, de asemenea, şi un prilej de a-i aprecia şi recunoaşte pe cei care dovedesc să performeze pe domeniul lor de expertiză sau cei care sunt apreciaţi ca fiind cei mai buni în pieţele sau oraşele în care activează. Experienţa de educaţie pe care organizatorii o pun în scenă este un alt plus pe care evenimentul îl aduce, aşadar, participarea, din punctul de vedere al reţelei naţionale RE/MAX România, este un pachet de avantaje", a declarat Răzvan Cuc, Președintele RE/MAX România pe pagina oficială a evenimentului.

header-RAZVAN-CUC

După cum menționam mai sus, RE/MAX România se află printre câștigători pentru al treilea an consecutiv, adăugând două noi premii alături de cele câștigate în edițiile anterioare.

Premii obținute în cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliare, ediția 2017

  • ”Cea mai mare franciză din România” - RE/MAX România;
  • ”Cel mai puternic brand din Cluj-Napoca” - RE/MAX;
  • Managerul anului în rezidențial” - Răzvan Cuc, Președintele RE/MAX România.

Premii obținute în cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliare, ediția 2016

  • ”Cea mai mare investiție în dezvoltarea profesională” - RE/MAX România;
  • ”Cea mai mare extindere ca franciză” - RE/MAX România.

Premiile de anul acesta vin ca o dovadă în plus că suntem dedicați obiectivelor noastre pe termen lung, iar în spatele acestor rezultate stă o echipă puternică, formată din oameni pasionați de domeniul în care activează, adevărați profesioniști în imobiliare care își doresc să aibă un impact pozitiv asupra întregii industrii.

New call-to-action

Află ultimele noutăți de la RE/MAX