RE/MAX Romania inaugureaza un nou birou in Arad

15 ianuarie 2014

arad, birou imobiliar, Comunicate de presa, RE/MAX gold, Remax Romania

Incepand cu luna Decembrie 2013, RE/MAX Romania inaugureaza un nou birou in Arad, si face astfel un nou pas in planul de extindere propus la preluarea managementului regional. Biroul din Arad este condus de Beatrice si Mihai Cioflica, doi brokeri imobiliari cu experienta, si are in componenta momentan 3 agenti specializati atat pe segmentul rezidential cat si pe cel comercial.

Beatrice si Mihai Cioflica nu sunt straini de piata imobiliara aradeana, ei conducant pana in prezent una din cele mai importante agentii imobiliare din Arad, si anume Anami Imobiliare.

“Este foarte important pentru noi faptul ca o agentie cu experienta si renume pe piata aradeana a avut incredere in echipa RE/MAX Romania si a ales sa se alature retelei noastre.Pentru noi nu este atat de importanta expansiunea teritoriala cat este calitatea oamenilor cu care putem construi un brand puternic. Este o onoare pentru noi sa ii avem alaturi pe Beatrice si Mihai si suntem convinsi ca impreuna vom dezvolta frumos brand-ul RE/MAX Gold in Arad.” – Razvan Cuc, Director Regional RE/MAX Romania

“Am studiat foarte atent reteaua RE/MAX in ultimii ani si ne gandeam de ceva timp la o schimbare, pentru ca suntem constienti de importanta evolutiei si a serviciilor de calitate pe acest segment. De-a lungul timpului am reusit sa ne construim un renume pozitiv in Arad si am considerat ca este timpul sa facem aceasta mutare, pentru a beneficia de multiplele avantaje pe care reteaua RE/MAX le ofera. Am gasit la RE/MAX Romania o echipa de profesionisti extrem de implicati si dornici de reusita, astfel ca am decis sa transformam Anami Imobiliare in RE/MAX Gold si sa ne ducem astfel afacerea la un nou nivel. Este o provocare pe care atat eu cat si sotia mea ne-am dorit-o foarte mult.” – Mihai Cioflica, Broker/Owner RE/MAX Gold, Arad.

Publicat de Kati Rosca

Kati este o persoană sinceră, corectă, organizată și creativă. Corectitudinea și sinceritatea sunt 2 valori importante pe care le apreciază la oameni. Este pasionată de cărți și călătorii. Absolventă a 2 facultăți, Litere și Drept. Îi place ceea ce face și se dedică 100 % pentru aceasta.