RE/MAX Romania inaugureaza un nou birou in Bistrita

15 ianuarie 2014

birou imobiliar, bistrita, Comunicate de presa, RE/MAX Deluxe, Remax Romania

Incepand cu luna Septembrie 2013, RE/MAX Romania inaugureaza un nou birou in Bistrita, si face astfel un nou pas in planul de extindere propus la preluarea managementului regional. Biroul din Bistrita este condus de Cristina Maeran, un broker imobiliar cu experienta, si are in componenta momentan 5 brokeri imobiliari specializati atat pe segmentul residential cat sip e cel comercial al pietei.

“Bistrita este pentru noi un oras important din punct de vedere al strategiei de dezvoltare pe zona de nord a Romaniei, si suntem bucurosi ca am gasit aici niste oameni dedicati si experimentati cu care sa putem dezvolta frumos aceasta afacere. Este un pas semnificativ, care avem certitudinea ca va fi extreme de lucrative atat pentru noi ca si management regional, cat si pentru ei ca si birou RE/MAX.” – Razvan Cuc, Director Regional RE/MAX Romania

“Afilierea la reteaua RE/MAX este un pas extraordinar pe care ne dorim s ail facem de mult timp. Resursele si sprijinul pe care il primim din partea retelei este extreme de important in dezvoltarea noastra ca specialisti imobiliari. Am dorit foarte mult sa venim in piata cu foarte mult professionalism, un mod de lucru correct si transparent si avem increderea ca printr-un mod de lucru correct putem imbunatati imaginea actuala a agentilor si agentiilor in piata.” – Cristina Maeran, Broker/Owner RE/MAX Deluxe, Bistrita.

Publicat de Kati Rosca

Kati este o persoană sinceră, corectă, organizată și creativă. Corectitudinea și sinceritatea sunt 2 valori importante pe care le apreciază la oameni. Este pasionată de cărți și călătorii. Absolventă a 2 facultăți, Litere și Drept. Îi place ceea ce face și se dedică 100 % pentru aceasta.