Kati Roșca
#Comunicate de presa
Kati Roșca / 06 aprilie 2020

RE/MAX România organizează cursuri online gratuite pentru agenții imobiliari pe perioada pandemiei

Timp de citire: 5 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

București, 6 aprilie 2020

Pe durata crizei actuale cauzată de pandemia COVID-19, RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, a decis să organizeze cursuri online deschise întregii comunități imobiliare și nu numai, sub umbrela campaniei #solidaritateînimobiliare. Prin această inițiativă digitală, RE/MAX își propune să ofere atât informații valoroase livrate de traineri de talie globală, în special pentru profesioniștii din imobiliare care vor să-și aprofundeze cunoștințele, dar și recomandări de business avizate sau bune practici profesionale pentru această perioadă.

„Ne confruntăm cu o situație fără precedent, în care viața socială este redusă la minimum, fiind datoria fiecăruia dintre noi să facă tot ce îi stă în putință pentru a preveni răspândirea virusului. Pe de altă parte, perioada de izolare este o oportunitate uriașă pentru a ne dezvolta sau aprofunda competențele și ariile de interes, iar online-ul ne facilitează acest demers. În acest context, RE/MAX România își deschide resursele de învățare către întreaga comunitate imobiliară și nu numai, oferind acces gratuit la un pachet complex de informații, cunoștințe specializate și recomandări profesionale”, a declarat Răzvan Cuc, Președinte RE/MAX România. Cursurile online vor avea o frecvență zilnică (de luni până vineri), începând cu ora 14.00, iar temele, speakerii și link-ul de înscriere pentru fiecare curs se regăsesc pe pagina de acebook a RE/MAX România. Seria de webinarii va fi susținută de trainerii RE/MAX România, membri ai managementului companiei, dar și alți invitați, profesioniști în domeniu cu recunoaștere si reputație globală în imobiliare.

Printre temele abordate se regăsesc atât unele specifice domeniului imobiliar (Contractul de intermediere, Sharing best practice etc.), cât și subiecte de interes general, care își pot găsi aplicabilitatea și în alte arii (Cum să-ți ții business-ul viu și atitudinea bună în vremuri de criză, Managementul schimbării – cum te adaptezi rapid la noua realitate, Remote@Work).

Despre RE/MAX

În România, RE/MAX este cea mai mare rețea de birouri imobiliare francizate, cu cel mai mare număr de agenți imobiliari, având, în prezent, peste 50 de francize și peste 500 de membri, recunoscut ca fiind cel mai puternic brand național în imobiliare. Planul de extindere la nivel național al RE/MAX România vizează, până în 2023, 110 birouri francizate și peste 1.000 de agenți imobiliari.

La nivel mondial, RE/MAX este lider în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înființată în 1973 în Denver, are astăzi peste 125.000 de agenți afiliați, în 8.000 de birouri, aflate în cca. 110 de ţări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 38 de țări, cu peste 2.000 birouri și 25.000 de agenți, continuând să se extindă. 

 

New call-to-action

Află ultimele noutăți de la RE/MAX