RE/MAX Romania sub un nou management

Timp de citire: 3 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Reteaua imobiliara RE/MAX prezenta in Romania inca din 2007, a fost preluata incepand cu luna Iulie de catre Ramona si Razvan Cuc, proprietarii celei mai de succes agentii imobiliare din Cluj-Napoca, Grup de Lux, devenita franciza RE/MAX incepand cu anul 2011.

RE/MAX Romania va fi un business dezvoltat in paralel cu cel al agentiei imobiliare, si va avea ca scop principal deschiderea a 108 birouri RE/MAX pe teritoriul de nord al tarii in urmatorii 10 ani. O data cu extinderea francizei, se doreste si dezvoltarea unui mod de lucru transparent si profesionist, cat mai apropiat de cel practicat in SUA, Canada si multe tari Europene car au o normare a segmentului imobiliar.

“Vom demara activitatea RE/MAX Romania cu doua birouri de vanzari, la Cluj si Bucuresti, vizand in prima instanta orasele mari ale tarii cu populatie de peste 150.000 de locuitori si potential economic peste medie. Noi ne vom ocupa de dezvoltarea retelei in jumatatea de nord a tarii. E o provocare imensa, dar simteam nevoia sa mai urcam un nivel. RE/MAX inseamna competenta, training, disciplina si experienta, lucruri care fac diferenta in piata imobiliara. Ce o sa insemne asta pentru clientii care vor lucra cu birourile RE/MAX pe care le vom dezvolta noi? Evaluari corecte, tranzactii transparente, rapiditate” – Ramona Cuc, Director Regional RE/MAX Romania

  • Avantajele competitive ale francizei RE/MAX sunt date de:
  • forta globala a brand-ului
  • sistemul educational foarte eficient dezvoltat pentru francizati si agenti
  • strategia eficienta de promovare
  • sistemul de lucru in asociere a birourilor cu agentii – si nu de angajat-angajator
  • maximizarea comisionului pentru agenti – pana la 80% din vanzari.razvan si ramona atena cuc

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX