Kati Roșca
#Home Design
Kati Roșca / 04 septembrie 2020

RE/MAX și ClassIN te ajută să te muți în casa perfectă

Timp de citire: 6 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Ți-ai imaginat de zeci de ori momentul în care te muți în noua casă și simți emoția începutului: aranjezi mobila, decorezi fiecare cameră pe gustul tău și te instalezi la final confortabil în locuința de vis. Pentru că ne dorim ca planurile tale să decurgă cât mai bine, ți-am pregătit o surpriză: un parteneriat între RE/MAX și ClassIN, care te ajută să îți amenajezi casa așa cum îți dorești, cu costuri mai mici.

parteneriat remax - classin, sfaturi casa perfecta

Ce fel de produse și servicii îți oferă ClassIN

ClassIN este cel mai important brand de design interior și mobilier de lux de pe piața românească, având în spate o experiență de 25 de ani. Livrează servicii integrate de design high-end, de la consiliere până la design 360° și la servicii de cost management, toate centrate în jurul unei selecții impresionante de branduri europene de mobilier premium. De altfel, Camelia Șucu, fondatoarea ClassIN, este un jucător major pe piața românească de mobilier de lux și design interior încă de la începutul anilor ´90.  

Pentru că lucrează numai cu produse de calitate superioară, ClassIN este distribuitor exclusiv al brandurilor Flexform, Edra, Pedini, Natuzzi Italia și, de asemenea, unul dintre puținii reprezentanți ai mărcilor Flos, Porada, Poliform, Molteni, Bonaldo, Opinion Ciatti, Catellani & Smith.

Filosofia CalssIN în materie de interior design este centrată pe client. Brandul se străduiește să livreze de fiecare dată o experiență desăvârșită, pornind de la a înțelege personalitatea clienților și lucrurile de care aceștia au cu adevărat nevoie. Din acest motiv, ClassIN nu oferă „soluții universale”, ci acordă fiecărui proiect tot timpul de care este nevoie pentru a pune la punct până și cel mai mic detaliu, răspunzând oricăror solicitări ar putea apărea.

Citește și: Canapele, divane, meridiene – ghid de supraviețuire

Ce presupune oferta RE/MAX - ClassIN

Atunci când un lider în design își unește forțele cu un lider în imobiliare, rezultatul este întotdeauna pe măsura așteptărilor. Știm cât de important este ca atunci când îți cumperi o locuință să o poți amenaja așa cum visezi, așa că avem pentru tine următoarea ofertă: achiziționează-ți până la finalul anului casa prin intermediul agenției imobiliare RE/MAX și vei beneficia de 20% reducere la piesele de mobilier de lux și la accesoriile de designer comercializate de ClassIN. Pe lângă asta, vei putea accesa serviciile de design interior oferite de arhitectul in-house, la un preț redus tot cu 20%.

Prin acest parteneriat, ne dorim ca fiecare client RE/MAX să se poată bucura de cele mai bune servicii de amenajare interioară, câștigând nu doar o nouă locuință, ci un cămin care transmite cu adevărat ideea de acasă.

Citește și: 10 cele mai frumoase sezlonguri si divane outdoor

Așa cum observi, este mai simplu ca oricând să devii proprietarul unei case pe măsura așteptărilor tale, făcând totodată economii pe parte de design. Profită și tu de ofertă și asigură-te că începi anul următor cu dreptul.

 

Click me

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX