Serile Carierei au ajuns la editia 3 - participa si tu!

20 martie 2014

agent imobiliar, eveniment remax, Evenimente RE/MAX, job, Recrutare, RE/MAX Grup de Lux, Remax Romania

"Serile Carierei" este un eveniment organizat in premiera in Romania de RE/MAX Grup de Lux si se adreseaza tuturor celor care au experienta in domeniul imobiliar sau sunt interesati sa inceapa o cariera ca si asociat de vanzari.

Ajuns deja la editia cu numarul 3, evenimentul a reusit pana in prezent sa reuneasca persoane interesate de dezvoltarea personala si sa recruteze agenti care in prezent urmeaza training-urile specifice RE/MAX. Feedback-ul pozitiv ne-a incurajat sa continuam seria de astfel de evenimente si sa le transformam in intalniri lunare, in care participantii pot interactiona si se pot informa cu privire la particularitatile unui agent de succes in piata locala.

Ce beneficii ai daca participi la Serile Carierei? Afli cum poti sa:

  • te afiliezi unei rețele de 120.000 specialiști
  • îți dezvolți propria afacere profitabilă
  • îți maximizezi câștigurile
  • beneficiezi de educație la cel mai înalt nivel
  • participi la convenții europene și mondiale
  •  susținute de cei mai renumiți speakeri din lume.

Rezerva-ti acum un loc in sala la urmatorul eveniment ce are loc vineri, 21 martie, 0rele 17:00 la Hotel Capitolina, pe str. Victor Babes nr. 35. Trimite un email la grupdelux.cluj@remax.ro.

Vezi aici galeria foto de la editia 1

Vezi aici galeria foto de la editia 2

serile carierei

Publicat de Kati Rosca

Kati este o persoană sinceră, corectă, organizată și creativă. Corectitudinea și sinceritatea sunt 2 valori importante pe care le apreciază la oameni. Este pasionată de cărți și călătorii. Absolventă a 2 facultăți, Litere și Drept. Îi place ceea ce face și se dedică 100 % pentru aceasta.