Kati Roșca
#Sfaturi business
Kati Roșca / 19 noiembrie 2014

Time To Talk Business #9

Timp de citire: 4 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

remax.ro
Dialogul dintre antreprenorii si specialistii romani, trebuie sa fie constant si focusat pe dezvoltarea culturii antreprenoriale in Romania. In cadrul Maramures Business Club ne-am propus sa aducem in fata antreprenorilor si profesionistilor din Baia Mare, pe acei antreprenori din povestile carora putem desprinde elemente de valoare, de care ulterior putem tine cont in dezvoltarea afacerilor.

Omul de afaceri clujean Razvan Cuc, este invitatul special al editiei a 9-a de “Time To Talk Business” si se incadreaza de minune in profilul antreprenorilor romani de valoare. Razvan Cuc (45 de ani) este proprietar al RE/MAX Romania – franciza globala nr.1 in imobiliare, cu peste 10.000 de birouri si peste 90.000 de agenti pe mapamond, avand acum o crestere expansiva in Europa. Un antreprenor cu o experienta in vaste domenii (retail vestimentar, vanzari auto, distributie electronice, francize KodakExpress, s.a.) si un investitor si dezvoltator in piata imobiliara. Razvan Cuc a fost si proprietarul retelei de magazine Plus GSM. In 2008, cele 54 de magazine Plus GSM, pe atunci al treilea partener Orange la nivel national, au fost preluate de fondul spaniol GED Capital, exit-ul aducand, potrivit unor surse, in conturile omului de afaceri peste 10 milioane de euro. Printre pasiunile omului de afaceri se numara motociclismul si inotul.

La “Time To Talk Business #9” vom cunoaste povestea antreprenorului Razvan Cuc, care, totodata, ne va prezenta planurile de expansiune si oportunitatile francizei RE/MAX in Romania.

Program eveniment:

17:15 – 17:30 – Inregistrarea participantilor

17:30 – 17:45 – Prezentarea invitatului special, antreprenorul Razvan Cuc, si a francizei RE/MAX Romania

17:45 – 18:15 – Dialog cu antreprenorul Razvan Cuc, Povestea unui antreprenor de succes

18:15 – 18:45 – Intrebari si raspunsuri, dialog intre invitatul special si participanti

18:45 – 18:50 – Pauza

18:50 – 19:10 – Prezentarea fiecarui participant (max. 1 minut, cine sunt, ce ofer)

19:10 – 20:00 – Business Networking deschis (socializare, noi contacte, noi posibile parteneriate, schimb de carti de vizita)

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX