Transformă criza COVID-19 în oportunitate - avantajele unei francize RE/MAX

Timp de citire: 8 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

O vorbă înțeleaptă spune că orice criză este de fapt o oportunitate, însă în momentul de față cei mai mulți dintre noi se întreabă care e oportunitatea de care ne-am putea agăța în această perioadă. În vreme ce omenirea se vede nevoită să ia o pauză de la activitățile uzuale, iar teama pentru propria sănătate pătrunde în mintea tuturor, companiile au început să resimtă impactul schimbărilor din piață. Imobiliarele nu fac, bineînțeles, excepție.

Oportunitate franciza imobiliara RE/MAX in criza Covid-19

Dacă ai o afacere în domeniu sau tocmai te gândeai să îți încerci norocul, te vezi pus în fața unor întrebări care te îngrijorează: Cum îți vei desfășura activitatea în această perioadă? Cum vei atrage clienții? Pe cine te poți baza pentru un plus de stabilitate?

Franciza imobiliară RE/MAX România s-a gândit la toate aceste aspecte și îți oferă soluția de care aveai nevoie - un parteneriat cu o companie solidă și de încredere, care te va ajuta să crești și să devii un nume cunoscut pe piața imobiliarelor.

Citește și: Franciza imobiliară RE/MAX, rețeta succesului în antreprenoriat

Cum te ajută franciza imobiliară RE/MAX să îți dezvolți cariera în criza COVID-19

Începuturile nu sunt ușoare pentru nimeni, însă noi ne dorim să fim lângă tine încă de la primul pas. Pentru asta ți-am pregătit mai multe workshop-uri și webinarii, pe care ți le punem la dispoziție gratuit.

Profită de această perioadă de carantină cauzată de epidemia COVID-19, în care petreci mai mult timp acasă, și înscrie-te și tu la evenimentele organizate de franciza imobiliară RE/MAX România. Ai nevoie doar de un dispozitiv cu acces la internet și de dorința de a-ți schimba viața în bine, iar de restul ne ocupăm noi.

Career night - împreună cu Răzvan Cuc și Iulian Berghian vei putea să te apropii și mai mult de visul tău de a-ți deschide o afacere. Dacă până acum ai amânat și ai ezitat, ce-ar fi să participi la o discuție deschisă, în urma căreia să poți lua o decizie cu privire la viitorul tău?

Nu ai apucat să te înscrii la un eveniment care te interesează? Nu-i nimic, pentru că trainerii și managerii RE/MAX, alături de alți invitați din domeniu, te așteaptă cu multe cursuri utile în perioada următoare.

Găsești mai multe detalii în blogul nostru: RE/MAX România organizează cursuri online deschise, pe perioada COVID-19.

Ce avantaje ai, ca agenție imobiliară - în rețeaua de francize RE/MAX România

A fi parte dintr-o franciză imobiliară de succes este, indiferent de contextul socio-economic, un avantaj pentru orice antreprenor.

Dacă ne raportăm strict la perioada de față, de restricții impuse din cauza crizei determinate de epidemia COVID-19, apartenența la un grup de renume precum RE/MAX, reprezintă o plasă de siguranță: atunci când te bazezi pe un partener de încredere, știi că ai mai multe șanse de reușită.

Iată ce îți garantăm, odată ce alegi să devii parte din rețeaua de francize imobiliare RE/MAX România:

  • Vei fi privit cu încredere atât de partenerii de afaceri, cât și de potențialii clienți
  • Te vom îndruma constant și îți vom oferi acces la resursele RE/MAX, pe zona de marketing, business development, tech și juridic
  • Te vei bucura de recunoaștere în piața de imobiliare și de tranzacții mai ușor de finalizat
  • Vei simți un grad sporit de siguranță. Asocierea cu un brand puternic și stabil este esențială pentru agențiile imobiliare în plină criză COVID-19
  • Vei avea posibilitatea de a obține un profit considerabil, chiar și în lipsa experienței în imobiliare
  • Investiția necesară deschiderii francizei va fi una redusă
  • Vei beneficia de sprijinul unei întregi rețele de agenții imobiliare, vital în criza COVID-19

Toate avantajele de mai sus sunt posibile datorită faptului că RE/MAX nu este o simplă afacere. Ne dorim rezultate bune, dar mergem mai departe de atât. Tratăm fiecare membru al echipei ca pe o parte a familiei noastre, ne sprijinim și creștem în mod constant.

Citește și: Sfaturi de a lucra de acasă pe perioada crizei COVID-19

Ce este bine să știi despre funcționarea agențiilor imobiliare în contextul carantinei și al crizei COVID-19

Dacă deja te tentează ideea de a deveni partenerul nostru, însă îți faci griji pentru funcționarea unei francize imobiliare pe timp de criză COVID-19, îți aducem vești bune: chiar și când lumea stă pe loc, imobiliarele merg mai departe.

Datorită tehnologiei, avem variante prin care ținem legătura cu clienții și în această perioadă de carantină, ajutându-i de la distanță:

  • Videoconferințe și ședințe online - o metodă simplă și dinamică de comunicare, atât cu echipa, cât și cu clienții. Cine spune că nu poți prezenta proprietăți pe internet?
  • Reclame plătite - poți ajunge mai rapid ca oricând la clienți, cu ajutorul reclamelor plasate pe Facebook sau Google. Vei avea un avantaj în special acum, când tot mai multe persoane stau acasă și accesează internetul.
  • Prezentări virtuale ale proprietăților - fie că folosești poze sau filmări, spațiul online poate fi un teren de vânzare cu mult potențial.


Click me

Află ultimele noutăți de la RE/MAX