Viața ca agent imobiliar: Văzută prin ochii lui Radu Ungureanu, Sales Associate RE/MAX Properties

17 iulie 2019

Agenti, interviuri

radu ungureanuPrivind evoluția carierei sale ca agent imobiliar RE/MAX, Radu Ștefan Ungureanu de la RE/MAX Properties București, spune că meseria aceasta nu este doar despre câștiguri mari, cum poate părea adesea. ”Este despre foarte multă muncă, trebuie să ai cu adevărat înclinație pentru ea și mai ales să ai abilități de interacțiune umană foarte bune și capacitate de înțelegere a nevoilor clienților tăi. Nu e nimic simplu, dar e foarte, foarte frumos”, crede el.

 


Urmărește interviul acordat de Radu Ștefan Ungureanu, agent imobiliar RE/MAX Properties echipei noastre în videoul de mai jos și află detalii despre viața ca agent imobiliar din partea unuia dintre agenții de top al rețelei:

  • Ce l-a motivat să devină agent imobiliar
  • Cum i s-a schimbat cariera odată cu intrarea în rețeaua RE/MAX
  • Ce rol are Academia RE/MAX în pregătirea ca agent
  • Ce avantaje are în calitate de agent imobiliar RE/MAX
  • Ce sfat oferă celor care vor să devină agenți imobiliari
  • De ce să devii agent al rețelei RE/MAX
  • Mesajul său pentru cei care doresc să devină agenți imobiliari sau să se alăture RE/MAX
Radu Ungureanu, Sales Associate RE MAX Properties - avantajele meseriei de agent imobiliar RE MAX-1


Specialiștii RE/MAX România publică materiale utile constant pe blog pentru cei care doresc să își dezvolte o carieră în imobiliare și pentru cei care doresc să lucreze alături de cea mai puternică franciză imobiliară. Te invităm să te abonezi la newsletter și vei primi doar informații care te ajută să îți atingi obiectivele.

Recomandările noastre sunt:

Dacă ești motivat să devii agent imobiliar de top, dar încă nu te-ai hotărât ce drum să urmezi, îți stăm la dispoziție cu toate detaliile de care ai nevoie pentru a înțelege ce presupune să lucrezi sub umbrela RE/MAX. Perspectivele de dezvoltare sunt nelimitate și te invităm să le descoperi în cadrul unei discuții cu un reprezentant RE/MAX.  

Click me

Publicat de Kati Rosca

Kati este o persoană sinceră, corectă, organizată și creativă. Corectitudinea și sinceritatea sunt 2 valori importante pe care le apreciază la oameni. Este pasionată de cărți și călătorii. Absolventă a 2 facultăți, Litere și Drept. Îi place ceea ce face și se dedică 100 % pentru aceasta.