Viața ca agent imobiliar: Prin ochii Mădălinei Vasile, RE/MAX Properties

Timp de citire: 6 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

madalina-vasileMădălina Vasile este unul dintre cei mai experimentați proprietari de agenție RE/MAX din România, alegând brandul în urmă cu 12 ani.

De-a lungul anilor, a fost mentor, a oferit suport și a urmărit evoluția multor agenți imobiliari, astfel că este printre oamenii cei mai potriviți pentru a răspunde tuturor întrebărilor primite din partea voastră cu privire la ce presupune viața de agent imobiliar și ce rol are RE/MAX în evoluția carierei.


Urmărește interviul acordat de Mădălina Vasile, proprietarul biroului RE/MAX Properties echipei noastre în videoul de mai jos și află detalii despre viața ca agent imobiliar din partea unuia dintre cei mai experimentați broker owneri din România, care a înregistrat multiple succese de-a lungul anilor:

  • Cine poate deveni agent imobiliar și ce calități sunt necesare pentru această meserie
  • Ce rol joacă Academia RE/MAX în pregătirea agenților
  • Ce învață agenții imobiliari în cadrul Academiei RE/MAX
  • Ce avantaje au agenții imobiliari care se alătură rețelei RE/MAX
  • Care este importanța colaborării între agenții imobiliari și a reprezentării exclusive
  • Care este sprijinul pe care îl oferă agenților din biroul RE/MAX Properties în calitate de proprietar de agenție
  • Ce sfat le oferă celor care doresc să devină agenți imobiliari
  • Care este background-ul agenților imobiliari din cadrul RE/MAX Properties - Biroul Anului 2017 și 2018 în rețeaua RE/MAX România


Specialiștii RE/MAX România publică materiale utile constant pe blog pentru cei care doresc să își dezvolte o carieră în imobiliare și pentru cei care doresc să lucreze alături de cea mai puternică franciză imobiliară. Te invităm să te abonezi la newsletter și vei primi doar informații care te ajută să îți atingi obiectivele.

Recomandările noastre sunt:

Dacă ești motivat să devii agent imobiliar de top, dar încă nu te-ai hotărât ce drum să urmezi, îți stăm la dispoziție cu toate detaliile de care ai nevoie pentru a înțelege ce presupune să lucrezi sub umbrela RE/MAX. Perspectivele de dezvoltare sunt nelimitate și te invităm să le descoperi în cadrul unei discuții cu un reprezentant RE/MAX.  

Click me

Află ultimele noutăți de la RE/MAX