Vrei să devii antreprenor? Te așteptăm la Webinarul "Idei de afaceri 2020"

Timp de citire: 6 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

nl-webinar-header

Cum ar fi să conduci un business pentru o viață întreagă? Asta ar însemna o carieră de succes pentru viitorul tău. Știm că poate părea un vis frumos, dar acest lucru este cu adevărat posibil cu RE/MAX. Anul acesta pregătim un nou webinar cu prietenul nostru, speakerul și antreprenorul Lorand Soares Szasz, pe data de 13 decembrie 2019, de la ora 17.00. 

Evident că oricine este invitat să ni se alăture și îi așteptăm mai ales pe cei care își doresc  să afle mai multe informații despre o idee de afaceri viabilă și profitabilă pentru anul 2020.

În anul 2020 un antreprenor trebuie să aibă viziune, iar o idee de afacere se transformă într-un business funcțional doar atunci când se depun multe eforturi. Este similar cu munca pe care o depune un sportiv în cadrul unui maraton, și deși unele idei devin un succes răsunător peste noapte, cel mai greu lucru este să menții succesul pe termen lung. 

În webinarul pe care îl pregătim pentru tine vom aborda tipurile de vulnerabilități ale unui business și cum pot fi depășite provocările care apar pe parcursul dezvoltării acestuia. De asemenea, îți vom dezvălui de ce tip de educație are nevoie un antreprenor și care sunt abilitățile pe care acesta trebuie să și le însușească. 

Comunitatea a fost mereu importantă, iar anul viitor construirea de grupuri de interes și comunități în jurul unei idei de afaceri va constitui elementul cheie pentru succesul oricărei afaceri.

Este important ca tu, viitor antreprenor sau actual antreprenor, să construiești în jurul tău un ”trib”, o comunitate, în care să te simți susținut, și prin intermediul căreia să rămâi informat și cu ajutorul căreia să obții oportunități noi, posibilități de finanțări și deschidere la conexiuni importante pentru viitorul afacerii tale. 

A avea un business nu este doar despre visul tău de antreprenor, ci și despre a crea o afacere pentru tribul tău. Acțiunile pe care tu le faci la nivelul afacerii tale au impactul bulgărelui de zăpadă. Ceea ce tu creezi va avea efect direct asupra ta, a angajaților tăi, colaboratorilor tăi și mai ales asupra bunăstării clienților tăi. A avea un business este mult despre a servi un grup de oameni care au nevoie de serviciile pe care tu le oferi. 

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Așadar, nu vom dezvălui chiar acum toate subiectele pe care le vom aborda la Webinarul de vineri 13 decembrie, ora 17.00. Dar, te așteptăm online alături de Lorand Soares Szasz și Răzvan Cuc, președintele RE/MAX România pentru a-ți povesti și despre: 

  • Motivele pentru care să alegi sau nu o franciză (avantaje/dezavantaje)
  • Cum să depășești cele mai mari provocări în business
  • Cum să recrutezi cei mai buni oameni pentru echipa ta
  • Cum să derulezi cu succes o tranzacție imobiliară

Acest Webinar va fi și despre franciza imobiliară numărul 1 în lume, RE/MAX și cum să investești cu succes în aceasta în anul 2020. Înscrie-te gratuit la Webinarul "Idei de Afaceri 2020".

Agenda Webinarului "Idei de Afaceri 2020"

  • Dezvoltarea și comunicarea viziunii în 2020
  • Inovația în domeniul imobiliarelor
  • Importanța educației continue
  • Crearea unui mediu de colaborare
  • Păstrarea relevanței și adaptarea la schimbare
  • Transformarea obstacolelor în oportunități
  • Refolosirea rețetelor de succes de la cei mai buni
  • Crearea unei comunități cu valori comune

Te așteptăm cu drag. 

 

banner-articol-franciza

Află ultimele noutăți de la RE/MAX