Vrei o schimbare în 2020? Deschide o agenție real estate în franciză!

Timp de citire: 5 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Mulți dintre noi ne dorim o schimbare. Fie că ești antreprenor în căutare de noi oportunități sau îți dorești să faci primul pas în această zonă, deschiderea unei agenții imobiliare ar putea fi afacerea de succes pe care visezi să o demarezi.

Vrei-să-faci-o-schimbare-în-2020-Ce-spui-de-deschiderea-unei-agenții-real-estate-în-franciză

 

Una dintre variantele pe care să le iei în considerare este deschiderea unei francize imobiliare. Aceasta îți va oferi o strategie și un plan de business deja validate, beneficiind în același de notorietatea unui brand cunoscut deja publicului. 

În funcție de franciza aleasă, vei putea beneficia de sisteme de promovare eficiente, de traininguri specializate și de toată susținerea de care ai nevoie pentru a începe în cele mai bune condiții noua ta afacere.

Cum ajungi proprietar de agenție imobiliară?

Pentru a deschide o agenție de real estate în franciză nu este obligatoriu să ai experiență în imobiliare. Ai însă nevoie să știi care sunt pașii pentru a activa în domeniu – iar mulți dintre ownerii unei agenții imobiliare în franciză aleg să fie la început agenți imobiliari. Pentru a ajunge agent real estate, este bine să urmezi unul dintre cursurile de agenți imobiliari 

Un asemenea curs îți va oferi posibilitatea de a cunoaște, printre altele, diverse aspecte legate de legislația imobiliară și contractele imobiliare standardizate, să afli mai multe despre finanțarea și creditarea imobiliară sau modul în care se realizează evaluarea unei proprietăți.

Practica însă este cea care te va ajuta să devii un agent real estate respectat, cursul de agent imobiliar fiind doar un punct de pornire. Atunci când optezi pentru franciză imobiliară, lucrurile vor fi mai simple pentru tine. Vei avea de o soluție la cheie din care vei putea înțelege mai ușor această meserie, beneficiind și de susținerea de care ai nevoie pentru a demara afacerea ta imobiliară în cele mai bune condiții.

De ce să alegi o franciză imobiliară

O franciză imobiliară îți va oferi o adevărată afacere la cheie, având șansa de a crește rapid, alături de un brand deja cunoscut pe piață. Primești, în plus, un pachet de suport ce poate cuprinde: resurse în domeniul IT, al marketingului pentru a te promova eficient, precum și tot suportul necesar pentru a-ți începe afacerea în deplină siguranță. 

Dacă decizi să începi o afacere imobiliară în regim de franciză, interesează-te din timp de întreg pachetul ce ți se va pune la dispoziție, precum și de costurile acestuia. Alegerea francizei imobiliare cu care vei lucra este primul pas important către noul tău business de succes.

Optând pentru o franciză imobiliară RE/MAX, vei beneficia încă de la deschiderea agenției de un brand cunoscut și apreciat. În plus, vei avea la dispoziție un întreg sistem de lucru și model de business testat, care s-a dovedit a fi de succes. Totul pentru a ajunge la câștiguri consistente în cel mai scurt timp posibil, în timp ce te bucuri de un program flexibil și de posibilitatea de a-ți dezvolta rapid propriul business.

Stabilește chiar acum o întâlnire cu un reprezentant RE/MAX România pentru a afla toate detaliile acestei afaceri la cheie, care presupune muncă și determinare, dar îți va oferi satisfacții pe măsură!

 

Click me

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX