Master Event - Cel mai mare eveniment imobiliar online din țară

Timp de citire: 13 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Pe 29 aprilie, RE/MAX România a organizat Master Event, cel mai mare eveniment de training online dedicat industriei imobiliare. Fiind un eveniment de tip educațional, Master Event a fost dedicat agenților imobiliari, proprietarilor de agenții, dezvoltatorilor, dar și tuturor persoanelor interesate de aprofundarea cunoștințelor în domeniu. 

Află în continuare cum s-a desfășurat evenimentul, câte persoane au participat și care a fost impresia generală.

eveniment online-imobiliar remax, web master event

Despre ce s-a discutat la Web Master Event

Ne-am propus ca evenimentul să prilejuiască multe discuții libere, axate pe subiecte actuale, de interes în imobiliare, astfel încât fiecare participant să simtă că a avut ceva de câștigat. S-a discutat despre principalele provocări din domeniu, în contextul actual și nu numai, precum și despre secretele succesului în imobiliare, cu exemple și recomandări de bune practici de la specialiști din diverse colțuri ale lumii. 

Master Event a durat o zi întreagă, pentru că ne-am dorit să dedicăm fiecărui subiect și fiecărui vorbitor un spațiu suficient. Am început la 9.30 și am continuat până la 19.30, seara terminându-se cu o petrecere în toată regula, cu muzică live și atmosferă plină de viață.

Iată câteva cifre ale evenimentului:

  • Am avut 500 de înscriși și 600 de participanți unici
  • S-au ținut 7 sesiuni de training online
  • Petrecerea de la final a strâns peste 300 de participanți unici, ceea ce este un record în sine: am organizat cea mai mare petrecere online pe zona imobiliară

Cu ce rămânem din  Master Event? Am aflat multe informații noi și interesante despre imobiliare, am ascultat speakeri internaționali de renume, am conștientizat că împreună putem face în continuare lucruri mari, indiferent de provocări și - dincolo de toate - ne-am simțit bine împreună. Am învățat, ne-am distrat și am demonstrat că ne adaptăm chiar și unui context precum pandemia de coronvarirus.

Citește și: Franciza imobiliară RE/MAX, rețeta succesului în antreprenoriat

Ce spun participanții despre Master Event

Mărturiile organizatorilor și participanților la Web Master Event vorbesc cel mai bine despre impactul evenimentului:

Razvan-Cuc-6

"Să facem cel mai mare eveniment online de imobiliare!"

Încă de la începutul Ordonanțelor COVID, am ales să fim maxim activi în izolare - așa că am resetat activitatea la modul online. Am derulat zilnic 3-4 sesiuni de webinarii, atât în rețeaua REMAX, cât și deschise către public - aducând vorbitori din REMAX România și traineri celebri din afara României.

Pentru că în 6-8 mai era programată Convenția Națională REMAX România - un eveniment anual major creat pentru toți membrii rețelei - acesta a fost implicit anulat de fenomenul COVID.

Dar, fiindcă noi aveam setările și antrenamentul în evenimentele zilnice online, am zis "hai să facem Convenția în izolare, să adunăm 500 de oameni în Zoom și să rulam o zi întreagă de sesiuni de training, în care să aducem oameni "grei" din industrie, pe care fizic nu i-am fi putut aduce la Cluj! Să facem cel mai mare eveniment online de imobiliare!"

Ăsta a fost planul, așa că l-am implementat - și am avut aproape 600 de participanți! Am reușit să aducem personalități globale ale REMAX, lideri notorii ai industriei imobiliare. În plus, la final am făcut și un zoom party cu un DJ, că să compensam clasicul Fun Night - așa că am avut vreo 300 de oameni în acest online party. A fost un bilanț mai bun decât anticipasem, a fost energie buna și mult fun!

 

Madalina-Manoila-2

"Evenimentul ne-a organizat și ne-a tonifiat, ne-am revăzut cu colegi atât din RE/MAX, cât și din alte birouri"

Evenimentul organizat de RE/MAX Romania a fost în primul rând neașteptat, mai ales pentru că în acest an convenția noastră națională din luna mai a fost amânată și ne lipsea o adunare cu toată echipa, la nivel național. Evenimentul ne-a organizat și ne-a tonifiat, ne-am revăzut cu colegi atât din RE/MAX, cât și din alte birouri.

Organizarea echipei noastre de la Cluj a fost absolut impecabilă și vorbitorii aleși, dintre cei mai buni. Cred că fiecare dintre ei ne-a atins cu discursul în mod diferit.

Am urmărit cu multă plăcere prezentarea lui Michael Polzler, președintele RE/MAX Europe, empatic, deschis, motivațional și optimist, și l-am simțit parcă mult mai aproape de noi cu gândul și cu sufletul, deși se afla peste ocean la mii de km și îl vedeam online, nu într-o sală a unei convenții clasice, să fie la numai câțiva metri de noi.

Discursurile fetelor, al Natashei și al Joannei, au fost mobilizatoare și motivaționale, au fost îndreptate spre acțiune, fară de care în condițiile date nu vom putem supraviețui ca profesioniști. Trebuie să găsim în noi forță dar și metode noi cu care să mergem mai departe, să fim rapid inventivi, să comunicăm bine și să începem să facem bani, cât mai curând.

Am fost curioasă de ce ne va spune Travis Robertson, un trainer de excepție, pentru că era prima dată când îl auzeam vorbind live. Și discursul său a fost bazat pe empatie și motivare, aceste două lucruri au ajuns repede la mine din intervenția sa. Ne-a arătat cum să ne reformulăm corect un obiectiv greu de atins și să vizualizam rapid cât de multe resurse avem atunci când ne propunem să trecem peste un eventual blocaj psihologic și să găsim suficiente motive de a merge mai departe.

M-a surprins foarte plăcut Walter Schneider, președintele RE/MAX Integra și RE/MAX Europe, care s-a adaptat schimbării și militează pentru ea, fiind convins că cei mai buni vor face afaceri în continuare, trecând lejer peste orice fel de criză care ar apărea. Societatea și economia sunt în schimbare și noi trebuie să facem parte dintre cei care se mișcă, nu dintre cei care vor rămâne blocați, îngroziți de ce se va întâmpla în viitorul apropiat. Cu deosebit respect pentru tot ce a realizat el, pentru toate etapele și obstacolele prin care a trecut că să poată avea azi mai mult de o treime din RE/MAX la nivel internațional, sunt absolut convinsă că trebuie să ascultăm și să credem în discursul sau obiectiv și documentat.

L-am lăsat la final pe George Buhnici, deși el a fost primul, deschizând evenimentul cu foarte multă energie și informație de calitate pentru noi. Am norocul să-i fiu aproape constant și să particip împreună cu el și cu asociata noastră, Cristina, la întâlniri cu specialiști și dezvoltatori, astfel am învățat multe de la el. Mă bucur că am înțeles printre primii că tehnologia și inovația sunt imposibil de ținut deoparte, că nu pot fi excluse azi din viață noastră și este obligatoriu să le introducem peste tot, în viitor.

De ce? Pentru că azi avem nevoie, mai mult decât oricând, nu numai de confort în viață noastră, ci și de siguranță, trăim timpuri în care curățenia și reducerea consumului de resurse naturale, cât și reciclarea trebuie să devină lupta esențială a tuturor. Ne vom dori altfel de case, case bune pentru viitor, vom vrea să ne petrecem viața în birouri ventilate cu aer filtrat, să bem din pahare de sticlă, să conducem mașini electrice, să putem respira aer curat, sau poate să mergem cu bicicleta la job.

Noi, la RE/MAX Optimus, suntem pregătiți pentru ceea ce urmează, schimbarea deja e printre noi, încă de acum 2 luni, de când am început să ne vedem pe un ecran de calculator sau de telefon. Suntem foarte încântați cu toții și milităm pentru case bune, viață mai confortabilă pentru clienții noștri și informarea dezvoltatorilor pentru ca aceștia să integreze în proiectele lor tehnologia, sustenabilitatea, inovația și tot ce ține de bune practici în domeniul construcțiilor.

 

George-Seicaru-3

"Un eveniment dinamic, plin de energie pozitivă și super focusat pe mind-settingul consultanților imobiliari!"

Mulțumesc în primul rând echipei regionale pentru eforturile depuse în organizarea unui astfel de eveniment, apoi mulțumesc speakerilor invitați pentru deschiderea lor și pentru împărtășirea informațiilor deosebit de valoroase, mai ales în această perioadă dificilă și fară precedent, și mulțumim participanților pentru deschiderea lor către educație, pentru că numai așa putem schimba imaginea agentului imobiliar la nivel național.
A fost un eveniment dinamic, plin de energie pozitivă și super focusat pe mind-settingul consultanților imobiliari pentru a livra servicii excepționale clienților din piață, un eveniment care a culminat cu un party online la care m-am distrat mai mult decât la unele evenimente la care am participat fizic.

RE/MAX este o rețea de oameni minunați, care te uimesc cu profesionalismul lor, cu energia pozitivă și cu deschiderea către colaborare și către împărtășirea informațiilor, o rețea din care și noi, RE/MAX Funimob, facem parte și ne mândrim foarte tare cu acest lucru.

 

Click me

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX