Workshop RE/MAX - perspective de viitor în imobiliare cu Răzvan Cuc

Timp de citire: 4 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Pe 3 decembrie a avut loc la București un workshop prezentat de Răzvan Cuc, președintele RE/MAX România, cu tema: Oportunitatea francizei imobiliare. Le mulțumim tuturor participanților, ne bucurăm nespus pentru numărul mare al acestora cât și pentru interesul acordat francizei imobiliare RE/MAX. 

unnamed

 

Răzvan Cuc a ținut o prezentare intensă despre piața imobiliară din prezent, cât și statusul actual din principalele orașe din țară. Împărtășim și cu voi câteva din noutățile care au fost prezentate la workshop:

Indicele IMO (Indicele imobiliar) a cunoscut modificări în ultimele luni ale anului 2019 și a ajuns la o medie de 1272 Eur/mp la nivelul țării, 1376 Eur/mp în București, 1250 Eur/mp în Timișoara și 1640 Eur/mp în Cluj-Napoca. 

În lume, rolul consultanței imobiliare este privit în mod diferit: 

  • În SUA și Canada 96% din tranzacțiile imobiliare se realizează prin intermediul agenților imobiliari
  • În Europa, aproximativ 50% din tranzacții se realizează cu ajutorul unui agent
  • În România doar 25% din proprietăți sunt tranzacționate prin intermediul agențiilor imobiliare

Statutul agentului imobiliar în România este unul încă incert. Acesta are nevoie în continuare de o educație specifică pentru piața imobiliară locală, trebuie să depășească imaginea negativă care i-a fost creată în ultimii ani și să facă tranziția prin profesionalism de zi cu zi de la poziția de Intermediar la cea de Consultant. 

Misiunea RE/MAX, liderul național în imobiliare, este de a schimba percepția pieței din România asupra responsabilităților și contribuției unei agenții imobiliare și implicit a agentului imobiliar în reușita tranzacțiilor. 

Răzvan Cuc a evidențiat faptul că brandul RE/MAX înseamnă deschiderea unor noi oportunități pentru succesul în business, recunoaștere, încredere și eficiență. Suportul companiei mamă constă în trainingul unic Academia RE/MAX - care conține peste 200 de ore de informații proaspete pentru agenți și broker owneri, alături de un pachet de instrumente utile în desfășurarea activității. 

Venitul lunar al celor mai de succes agenții din RE/MAX este de peste 40.000 Euro. Așadar, investiția în franciza RE/MAX este minimă comparativ cu rezultatele care pot fi obținute după începerea activității. 

În concluzie, vă mai așteptăm la workshop-urile RE/MAX, unde de abia așteptăm să vă prezentăm cifrele de succes la francizei RE/MAX împreună cu multe exemple de tranzacții realizate cu maxim profesionalism de către colegii noștri. 

 

Click me

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX