5 sfaturi de la Camelia Șucu pentru vânzătorii de proprietăți imobiliare

Timp de citire: 4 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

photo-camelia-sucu.png

71% din clienții RE/MAX afirmă că transparența colaborării este un punct forte în încheierea cu succes a tranzacției, iar 90% dintre aceștia recomandă prietenilor brandul RE/MAX. Credem în servicii imobiliare la cel mai ridicat standard, prin crearea de relații solide și seriozitate pe tot parcursul tranzacționării.

La RE/MAX, considerăm că împreună suntem mai puternici, mai eficienți, greșim mai puțin și ne revenim mai repede, pentru că ne avem unii pe alții.

Recent am avut o întâlnire cu Camelia Șucu, una dintre cele mai puternice femei din business-ul românesc, CEO la ClassIN, un hub al forțelor creative în design interior, în care se semnează proiecte ale celor mai buni arhitecți, designeri și decoratori de la noi.

Am discutat despre tendințele în design, despre decorațiuni interioare de lux, despre apetitul românilor pentru frumos și despre colaborarea care se poate realiza între decoratori și vânzătorii de proprietăți imobiliare pentru a încheia tranzacții de succes.

Conceptul de house staging este unul nou în România, dar a început să prindă bine în domeniul imobiliar, deoarece amenajarea și decorarea unei proprietăți pentru vânzare îi crește valoarea acesteia cu până la 20%.

Printre sfaturile pe care le-a oferit Camelia Șucu celor care intră în contact cu domeniul imobiliarelor sau au nevoie să vândă sau să cumpere proprietăți se numără:

  1. Consultarea unui specialist în imobiliare
  2. Economisirea de timp și resurse prin apelarea la un consultant
  3. Evitarea întâlnirilor personale cu potențiali cumpărători
  4. Oferirea de încredere specialiștilor din orice domeniu
  5. Alegerea unei agenții imobiliare competente

Nivelul de educație a românilor a crescut și aceștia au început să apeleze din ce în ce mai mult la specialiști în diverse domenii, de aceea Camelia Șucu încurajează proprietarii care au imobile de vânzare să-și comunice dorințele profesioniștilor din domeniu.

Urmărește video-ul


Descoperă poveștile
femeilor de succes RE/MAX

Click me
 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX