Kati Roșca
#Sfaturi business
Kati Roșca / 18 decembrie 2019

6 motive pentru a deveni un adevărat agent imobiliar

Timp de citire: 6 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Cu toții ne intersectăm în viață cu diverse proprietăți imobiliare, indiferent dacă avem nevoie să le cumpărăm, vindem sau să le închiriem.

Dar experiența de zi cu zi este mult mai mult decât  ceea ce vedem în ziua de închidere a tranzacției sau când semnăm contractul de închiriere.

6-motive-pentru-a-deveni-un-adevărat-agent-imobiliar


Agenții imobiliari sunt adevărați antreprenori care își gestionează propriul serviciu pentru clienți, marketing și vânzări. Dacă ai petrecut vreodată timpul la muncă crezând că îți dorești mai mult, atunci acesta ar putea fi noua ta cale. Iată câteva dintre cele mai bune motive pentru a deveni un agent imobiliar de succes:

1. Ești propriul tău șef

Fiecare agent imobiliar își conduce propria afacere în mod independent. Ești responsabil de tranzacții, tu te ocupi de apeluri, iar succesul îți aparține.

Odată cu puterea vin și responsabilitățile, iar de tine ca agent depinde să satisfaci nevoile clienților și să găsești noi modalități pentru inovație.

Iți dorești acest lucru? Dacă răspunsul este da, atunci acest business este pentru tine.

2. Ai parte de mult ajutor 

A lucra pentru un brand mare înseamnă că vei ajunge să faci lucrurile în felul tău, beneficiind în același timp de suportul unui grup de colegi de încredere.

Agenții RE/MAX au o rețea uriașă de consilieri și mentori la care pot apela pentru ajutor, instrumente care te vor ajuta să îți promovezi afacerea și oportunitatea de a învăța de la cei mai buni din afaceri.

Ești în propria afacere, dar nu de unul singur.

6-motive-pentru-a-deveni-un-agent-imobiliar3

3. Îți faci singur programul

Spre deosebire de alte startup-uri care depind de orarele standard de lucru, ca agent ai timp să îți duci copiii la școală, să-i  duci la activități extrașcolare, să te oprești la supermarket și să îți faci și task-urile de la birou.

Clienții tăi îți vor dicta o parte din ore, dar îți poți programa restul activităților în jurul acestora, iar asta înseamnă mai mult timp pentru cele mai importante lucruri din viața ta.

4. Evoluezi continuu

Deși ești propriul tău șef și ai propriul program, doar un antreprenor adevărat apreciază cu adevărat libertatea de a face ceva mai bun. Vei aprecia modul în care problemele se rezolvă ca agent imobiliar: vei găsi soluții eficiente pe loc, iar drumul către îmbunătățirea afacerii tale este doar al tău și deschis în fața ta. 

5. Vei întâlni oameni noi în fiecare zi 

Cu toții suntem creaturi sociale (da, chiar și noi introvertiții), iar în timp ce lucrul într-un birou are avantajele sale sociale, în imobiliare întâlnești zilnic oameni noi, din toate domeniile, care au nevoie de ajutorul și colaborarea ta pentru o casă sau un proiect. Vei avea ocazia să fii acolo afară, în mijlocul esenței comunității locale.

6-motive-pentru-a-deveni-un-agent-imobiliar

6. Poți obține nivelul de expert în domeniu

Liderii unei comunități există sub toate formele și dimensiunile, nefiind limitați doar la cei aleși oficial. Agentul imobiliar local poate fi privit ca o autoritate de încredere din zonă, cu cunoștințe de specialitate despre școli, reglementări, parcuri și cele mai bune locuri pentru a mânca și a face cumpărături. Clienții tăi te vor căuta mereu pentru informații de acest gen, la fel ca și ceilalți jucători de pe piață.

 

Click me

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX