Agentul lunii Decembrie 2015

10 februarie 2016

Agentul lunii, RE/MAX Romania

Colega noastră Mihaela Keller de la RE/MAX Grup de Lux  este “Agentul lunii”  Decembrie 2015 !

agentul lunii

Mihaela a fost de 5 ori "Agentul lunii" in anul 2015.

Felicitari draga Mihaela!

Am rugat-o pe  Mihaela să ne povestească  despre activitatea ei în 2015:

”Anul 2015 a fost un an frumos, cu oameni deosebiți în jurul meu, cu clienți multumiți și cu multe familii bucuroase de noua lor casă.

Am intrat în 2016 cu aceleași gânduri pozitive și dorința de a avea în jurul meu oameni frumoși și casele lor minunate!

Titlul de "Agentul lunii" de 5 ori în 2015, ține mai mult de marketing și de statistici. Nu mi-am propus niciodată să adun titluri și diplome. Dacă ele vin, este o bucurie, dacă le iau alții, mă bucur pentru ei. Dacă am câștiga mereu și nu am fi provocați niciodată, capacitățile noastre s-ar diminua. 

Nu știu dacă este greu sau ușor să fii recunoscut ca și cel mai bun, deoarece e cam dificil să mă văd prin ochii altora. Banuiesc că așa cum eu accept ideea ca într-o anumită lună, rezultatele frumoase l-au adus pe locul 1 pe un alt coleg din rețea, la rândul lor și colegii mei fac la fel.

Profesional, nu mă consider diferită față de alții. Probabil diferența o face cantitatea de pasiune pusă de fiecare în ceea ce facem. 

Nimeni nu poate avea succes în profesia sa dacă nu își iubește munca și nu o face cu maximă pasiune.” 

Publicat de Kati Rosca

Kati este o persoană sinceră, corectă, organizată și creativă. Corectitudinea și sinceritatea sunt 2 valori importante pe care le apreciază la oameni. Este pasionată de cărți și călătorii. Absolventă a 2 facultăți, Litere și Drept. Îi place ceea ce face și se dedică 100 % pentru aceasta.