Agentul lunii Februarie 2016

Timp de citire: 3 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Felicitari colegului nostru Bogdan Manolescu de la RE/MAX Properties  care este "Agentul lunii" februarie 2016 !

 Agentul lunii februarie

L-am  rugat pe Bogdan sa ne povesteasca despre activitatea lui in RE/MAX.

" Activitatea mea in echipa RE/MAX  inseamna optimism, profesionalism si  provocare.

Suntem o familie, vin cu placere la birou pentru ca ne putem bazam unii pe ceilalti.

Prin titlul de "Agentul lunii" este demonstrata munca sustinuta, cursurile de continua formare si experienta celor 6 ani, care au inceput sa dea roade.

Este usor sa fii cel mai bun intr-o luna, provocarea este sa te mentii acolo si in lunile urmatoare ca sa demonstrezi ca nu a fost o intamplare.

Referitor la diferentele dintre agentii buni si cei cu rezultate mai putin graitoare, consider ca, sunt importante: modalitatea de selectare a  clientilor, modalitatea de a invata sa  spunem “nu” atunci cand este cazul si de a colabora cu colegii pentru a putea gestiona toate solicitarile.

Cum am ales RE/MAX? Ne-am cunoscut la o proprietate personala pe care o inchiriam. Am comunicat bine de la inceput. Eram director de vanzari la o alta companie mare si nu-mi doream o schimbare atunci. Cand m-am hotarat ca vreau sa pornesc pe cont propriu in vanzari, decizia de a ma alatura echipei RE/MAX a fost simplu de luat, avand in vedere ca era vorba de cea mai mare companie de imobiliare din lume.

Cei care sunt la inceput de drum e bine sa aiba rabdare, deoarece rezultatele nu vin imediat. Este important sa foloseasca informatiile de la cursuri si sa aprecieze ca suntem o echipa mare, iar colaborarea dintre noi este cheia succesului. Datorita faptului ca astazi clientii sunt mult mai bine informati si au acces la internet, a face parte din echipa RE/MAX constituie un mare avantaj. Calitatea serviciilor noastre vor schimba perceptia  asupra agentul imobiliar din Romania."

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX