Agentul lunii iunie 2016

Timp de citire: 6 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Felicitări colegei noastre Ramona Atena Cuc - Borker/Owner al RE/MAX Grup de Lux, "Agentul lunii" iunie 2016 !

ramona agentul lunii

Un om extraordinar şi un profesionist desăvârşit, Ramona Atena Cuc, despre activitatea în RE/MAX:

"Activitatea mea în RE/MAX presupune pasiune, dedicare şi eficienţă. 

Cele mai valoroase avantaje pe care mi le-a adus RE/MAX sunt: educaţie la standarde foarte ridicate, îmbunătăţirea rezultatelor, eficientizarea prin procedurare şi în acelaşi timp posibilitatea de a personaliza munca individuală în limitele Codului Etic, munca în echipă şi colaborarea cu toţi colegii din reţea - aceste lucruri au optimizat mult rezultatele noastre.

Titlul de Agentul  lunii înseamnă satisfacţie pe de o parte şi pe de altă parte un mod de a arăta colegilor că dacă munceşti cu pasiune, dedicare, eficienţă şi cu focus pe nevoile clientului, poţi avea rezultate la o singură tranzacţie mult peste media comisioanelor generate de un singur agent! Îmi doresc ca aceasta să fie o motivare şi pentru colegi, să urmeze ştacheta ridicată!

Cea mai mare satisfactie pentru mine este să văd colegi care doresc să atingă şi ei astfel de performanţe! Să-şi dorească să urmeze aceiaşi paşi şi să obţină cel puţin aceleaşi rezultate!  

Am dorit să motivez oamenii cu care lucrez, să le arăt că SE POATE! Însă, rămân la activitatea mea de bază, aceea de Broker/Owner.

Dacă voi simţi că este nevoie de un nou impuls mă voi reactiva şi voi impulsiona din nou, printr-o nouă tranzacţie de mare succes!

Totuşi, ca şi perspective, cred că este esenţial să avem în vedere: mai multe listări de calitate, accent pe tranzacţionarea în colaborare şi educaţia continuă.

Am ales RE/MAX pentru EDUCAŢIA superioară mult peste concurenţă, la nivel mondial, pentru PROCEDURI eficiente care duc spre rezultat dacă sunt parcurse pas cu pas, pentru SUPORT continuu şi pentru BRAND  recunoscut. 

Pentru mine este CEL MAI PASIONANT BUSINESS dintre toate!

Pentru cei care au decis deja să se alăture: învăţaţi, aplicaţi, apoi personalizaţi-vă stilul. Totuşi, să nu uitaţi niciodată că datoria noastră este să facem clientul fericit, să facem mai mult decât se aşteaptă!

Pentru cei care se gândesc să se alăture: la fel cum nu poţi spune despre o mâncare că îţi place sau nu înainte de a o gusta, nici despre imobiliare nu ai cum să spui că “este cel mai frumos business”, dacă nu “îl guşti”. Pentru mine imobiliarele au GUST tot mai plăcut şi rafinat pe an ce trece!

Vă invit să veniţi să “gustaţi” alături de noi!"

Află ultimele noutăți de la RE/MAX