Agentul lunii Mai 2015

Timp de citire: 4 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Colega noastră Mihaela Keller de la RE/MAX Grup de Lux -

“Agentul lunii” Mai 2015 !

agentul lunii mihaela keller

Mihaela nu se află prima dată în această postură, iar în cadrul Convenției naționale RE/MAX România a primit titlul  de ”Agentul anului” .

Miha

Dragă Mihaela, îți multumim pentru efortul depus și îți dorim mult succes în continuare!

Am rugat-o pe  Mihaela să ne povestească puțin despre activitatea ei în RE/MAX:

”Activitatea mea în RE/MAX  se bazează pe pasiune, dedicație și eficiență.

“Nobody in the World Sells More Real Estate than RE/MAX”... este sloganul care reprezintă cel mai bine activitatea mea în RE/MAX, iar titlul de „Agentul lunii, este confirmarea că mă aflu pe drumul cel bun.

Cheia succesului este încrederea în noi înşine și dacă există încredere în doză maximă, dispare total sintagma: cât de greu sau cât de ușor... Pur si simplu succesul vine!

Referitor la diferența dintre un agent bun și unul mai puțin bun:

Sunt create baze solide pentru toți agenții, dar diferența nu poate veni decât din interior, din felul cum întelegi să îți faci munca. Fiecare își determină propria valoare.

De ce am ales RE/MAX:

Nu am ales RE/MAX în detrimentul altor concurenți... Nici nu m-a interesat altceva din domeniu... Am ales Ramona și Razvan Cuc și alegerea mea mea s-a dovedit înțeleaptă... Cand am venit în echipă, habar nu aveam ce înseamnă RE/MAX... Dar știam cine sunt Ramona și Razvan și m-am alăturat lor cu toată încrederea.

Pentru cei  la început de drum:

Nimeni nu poate avea succes în profesia aceasta dacă nu îşi iubeşte munca. Este nevoie de pasiune, multă, multă pasiune. Cine vine în imobiliare doar cu ganduri financiare, va pleca repede și dezamăgit.  Profesia trebuie să fie ceva pentru care să trăiască, nu din care să trăiască ...

 Pe viitor mă văd făcând parte din familia RE/MAX cel puțin încă 10 ani.”

Află ultimele noutăți de la RE/MAX