Agentul lunii octombrie 2016

Timp de citire: 3 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Felicitări colegei noastre Nelida Georj  - asociat de vânzări în cadrul biroului RE/MAX Grup de Lux, "Agentul lunii" octombrie 2016 !

dsc_3725

Nelida Georj, despre activitatea în RE/MAX:

"Această activitate a devenit, de mai bine de 8 ani, parte din viața mea și povestea vieții mele.

Pentru mine este foarte important să știu că pot aduce un aport pozitiv comunității din care fac parte și consider că acest domeniu este cadrul perfect! Pentru aceasta îmi dau silința să livrez informații actualizate de domeniul imobiliar, dar și din domenii conexe.

Situațiile în care am fost transpusă, oamenii cu care intru în legătură, îmi confirmă faptul că aici trebuie să fiu. Practic, ce poate fi mai frumos decât a ajuta persoanele cu care interacționez să-și atingă scopurile.

În RE/MAX simt că avem mai mult decât o echipă, relațiile de prietenie, respect și colaborare în a găsi soluțiile potrivite pentru cei cu care intrăm în contact, îmi dau puterea să fiu fresh, determinată și întotdeauna cu zâmbetul pe buze.

Consider că orice ne propunem putem obține numai dacă suntem dispuși să fim devotați, să lucrăm constant, pas cu pas, pentru îndeplinirea scopului stabilit.

Numai prin perseverență și răbdare putem face față provocărilor atât în plan profesional cât și personal.

′Fail, pick yourself up and fail again. Because without this struggle, what is your success anyway?‘ Charlie Day”

Află ultimele noutăți de la RE/MAX