Agentul lunii octombrie 2017

Timp de citire: 3 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

 

24883110_1741895412516997_1590420332_o.jpg

Felicitări, Nelida Georj, pentru titlul - Agentul lunii!

Pentru mine este foarte important să știu că pot aduce un aport pozitiv comunității din care fac parte și consider că acest domeniu este cadrul perfect! Pentru aceasta îmi dau silința să livrez informații actualizate din domeniul imobiliar, dar și din domenii conexe.

În orice activitate și interacțiune îmi respect valorile și principiile: să fiu corectă, loială, să găsesc tot timpul soluții, să-mi ofer ajutorul, să fiu creativă, să văd partea plină a paharului.

Perseverența, determinarea și deschiderea de a învăța au fost cu mine tot timpul, așa a început sedimentarea fundației afacerii mele în imobiliare.

Îmi place să spun că în RE/MAX suntem o echipă care muncește constant spre a găsi cele mai bune soluții pentru clienții noștri. Acum, că avem tot mai multe birouri în Cluj și din ce în ce mai multe în țară, observ că oamenii care se alătură acestui brand împărtășesc același spirit ți aceleași valori. Contextul este extreme de favorabil pentru cei care intra acum in acest domeniu, fie ca brokeri, fie agenti, trebuie doar să fie răbdatori în rezultate, harnici și determinați.

Acum agenții noi au mecanime întregi, concepute pentru ei de RE/MAX, cu extrem de multe exemple concrete, totul etapizat, dar mai ales deschiderea spre colaboare a noastră, a celor care avem vechime.

Pentru mine liderul în imobiliare se definește prin: dorința arzătoare de a ajuta, de a munci constant, de a lupta, de a identifica scopuri și stategii care să le folosească celorlați.

Portofoliul meu cel mai de preț sunt relațiile de prietenie și amiciție pe care le-am dobândit prin diferitele intermedieri imobiliare. Acestea îmi aduc o permanentă satisfacție și bucurie.

Știu că sunt persoana lor de încredere și asta mă responsabilizează enorm.

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX