Agentul lunii septembrie 2016

Timp de citire: 5 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Felicitări colegului nostru Arpad Fărkas - asociat de vânzări în cadrul biroului RE/MAX Grup de Lux, "Agentul lunii" septembrie 2016 !

arpi-agentul-lunii

Arpad Farkas despre activitatea în RE/MAX:

"Este important să fim constanți, să ne respectăm promisiunile față de parteneri și să încercăm să implementăm cât mai bine sistemul RE/MAX.

La RE/MAX m-a atras întotdeauna ideea de brand și posibilitatea de a colabora cu agenții din rețea.

 

Fiind constant în activitatea mea zilnică, am devenit consecvent în încasări. Am preferat, înainte de toate, să realizez întotdeauna încasări constante. Titlul de agentul lunii este un rezultat al muncii continue, care a venit în acest moment al anului.

Nu este foarte greu să fii agentul lunii. Cei care au permanent încasări și tranzacții, inevitabil ajung pe prima poziţie în top.

Pentru viitor sunt focusat să-mi cresc cota de piață și să-mi dezvolt echipa pe segmentul spațiilor industriale.

Referitor la diferențele dintre un agent bun și unul mai puțin bun: eu sunt adeptul consecvenței, a perseverenței, câteodată duse la extrem, și a specializării continue doar pe un anumit segment. Etichetele de bun sau mediocru sunt atașate fiecăruia dintre noi. Important este ca fiecare agent să-și creeze propriul stil și să fie focusat să-și îmbunătățească constant metoda de lucru.

Decizia de a mă alătura RE/MAX  fost luată de Ramona și Răzvan Cuc, eu colaborând cu ei înainte de a ne afilia rețelei RE/MAX. Le mulțumesc, din nou, pe această cale, pentru decizia luată și mă bucur că suntem împreună de la început. Ce pot să vă spun sigur este că, pentru mine, imobiliarele înseamnă RE/MAX și nu există altceva pe piața din România.

Celor care încep activitatea în imobiliare le recomand să nu fie focusați pe câștigul financiar. Scopul lor trebuie să fie specializarea pe un anumit segment!

Nu am fost adeptul celor care se ocupau totodată de apartamente, birouri sau case având impresia că pot acoperi întregul domeniu. Consider că este imposibil să fii profesionist în toate segmentele.

Atunci când devii interesat să îţi  îmbunătăţeşti continuu activitatea inevitabil vor apărea şi rezultatele financiare. "

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX