Kati Roșca
#Agenti
Kati Roșca / 30 ianuarie 2023

Ce cărți citesc agenții imobiliari de succes?

Timp de citire: 8 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Ca agent imobiliar, știi cât de important este să fii mereu la curent cu ultimele tendințe și să îți îmbunătățești abilitățile. Una dintre cele mai bune modalități de a face acest lucru este prin citit. Dar, având o mulțime de cărți la dispoziție, fizic sau în mediul online, cum știi de unde să începi și ce surse sunt potrivite pentru a afla ceea ce ai nevoie?

Pentru a te ajuta, ți-am pregătit o listă de cărți recomandate de agenții imobiliari cu experiență pentru agenții imobiliari care își doresc succesul. Fie că urmărești să îți îmbunătățești abilitățile de negociere, să îți construiești o carieră de succes sau să evoluezi la următorul nivel, aceste cărți îți vor oferi strategii și sfaturi valoroase.

Este important să realizezi că rezultatele bune nu vin mereu peste noapte și că ele sunt rezultatul unei munci constante și a învățării continue. Include cărțile de mai jos pe lista ta și începe să lucrezi la îmbunătățirea abilităților. Astfel, îți vei atinge obiectivele mai rapid și mai ușor.

art-2-img-1


"The 7 Habits of Highly Effective People" de Stephen R. Covey

Citind această carte de dezvoltare personală, vei avea acces la o serie de principii practice care te vor ajuta să devii mai eficient. Indiferent de domeniul de activitate, în urma acestei lecturi, vei reuși să îți atingi obiectivele mai ușor.

Cartea se concentrează pe dezvoltarea abilităților e lider, gestionarea timpului și comunicarea eficientă, precum și pe importanța creării de relații solide cu ceilalți.

"The Compound Effect" de Darren Hardy

Învață cum să atingi succesul prin adoptarea unor mici schimbări zilnice. Cartea se concentrează pe importanța acțiunilor noastre cotidiene și cum acestea pot avea un impact major asupra rezultatelor pe termen lung.

Mai mult, vei obține sfaturi practice pentru atingerea obiectivelor și obținerea rezultatelor pozitive.

"The One Thing" de Gary Keller și Jay Papasan

Învață cum să te concentrezi pe ceea ce este cu adevărat important pentru a-ți atinge obiectivele și cum să elimini activitățile inutile. Află mai multe despre cum să obții rezultate mai bune în mai puțin timp, cum să reduci stresul și să depășești sentimentul de copleșire, cum să rămâi pe drumul cel bun și cum să stăpânești ceea ce contează cu adevărat pentru tine.

"The 48 Laws of Power" de Robert Greene

Fie că dorești să îți construiești o carieră de succes sau vrei să înveți cum să negociezi tranzacții imobiliare, citind The 48 Laws of Power, vei descoperi o serie de principii prin care să îți crești puterea și influența. Învață cum să navighezi în lumea afacerilor și în viața personală, cum să te protejezi de pericole și cum să profiți de oportunități.

"The Psychology of Selling" de Brian Tracy

Dacă vrei să devii mai eficient în relaționarea cu clienții tăi și să îți îmbunătățești abilitățile de vânzare, aceasta este cartea de care ai nevoie. Descoperă o serie de sfaturi și strategii care te ajută să fii mai persuasiv și să-i convingi pe oameni să ia decizii în favoarea ta. Cartea se concentrează pe importanța cunoașterii clientului, a comunicării eficiente și a persuasiunii, dar și pe crearea unei experiențe pozitive pentru client, ceea ce poate duce la o vânzare reușită.

"The Millionaire Real Estate Agent" de Gary Keller și Dave Jenks

O carte de referință pentru agenții imobiliari care își doresc succesul, The Millionaire Real Estate Agent, oferă sfaturi și strategii pentru a-ți construi o carieră reușită în imobiliare, de la stabilirea obiectivelor, până la atingerea lor. Cartea se concentrează pe dezvoltarea abilităților de vânzare, marketing și management, precum și pe importanța creării relațiilor puternice cu clienții.

”Tunuri, țepe, rechini și alte dihănii” de Ramona Cuc

Un adevărat manual de supraviețuire în imobiliare, dedicat agenților, aspiranților sau doar curioșilor, cartea autobiografică a Ramonei Cuc este brutal de sinceră, vorbind despre începuturi naive, condiția femeii de afaceri în România, pasiuni reprimate de dragul unui scop și ce înseamnă să te reinventezi, fără să mai privești înapoi. Poți afla mai multe despre cartea Ramonei Cuc, de aici.

Pe lângă cele 7 recomandări de cărți, ai posibilitatea de a accesa o mulțime de alte resurse utile prin RE/MAX. Alături de noi, ai acces la materiale gratuite și la cursuri alese special ca să te ajute să obții rezultate.

Dacă vrei să faci parte din familia RE/MAX, te așteptăm. Povestea ta în imobiliare începe alături de noi!


Ai toate motivele să devii Agent Imobiliar RE/MAX! Vezi care sunt avantajele!

 

New call-to-action

Află ultimele noutăți de la RE/MAX