Cum să ai o carieră de succes, câștiguri substanțiale și timp pentru tine

Timp de citire: 9 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Cum să ai o carieră de succes, câștiguri substanțiale și timp pentru tine

A avea o carieră de succes este un concept popular în secolul vitezei și al inovației, iar tot mai mulți oameni își doresc un stil de viață activ, care să aibă un scop mai înalt și care garantează venituri ridicate și în permanentă creștere. România este una din țările care au un interes foarte crescut pentru activități antreprenoriale, iar 50% din angajații români își doresc să pornească o afacere pe cont propriu.

Economia românească este în curs de dezvoltare, iar acest aspect poate fi unul dificil, deoarece sunt multe sectoare economice în care trebuie investit mult timp, și energie. Dar, din punctul de vedere al antreprenoriatului, contextul nostru economic actual oferă și multe posibilități de creștere, iar unele domenii încă sunt în stadiu de ”greenfield”.

Practic, ce înseamnă să îți deschizi o afacere în România?

Este nevoie să ai o companie înregistrată, pentru a putea avea acces la finanțări: fonduri europene, credite bancare, pentru a putea angaja oameni, încheia colaborări, sau pentru a obține clienți. Firma ta va presupune o mulțime de acte, o contabilitate riguroasă, autorizări și diverse controale de la autorități. 

Ceea ce contează cel mai mult este tipul de activitate desfășurat și gradul de încărcare, pentru a te decide pentru PFA sau SRL, dacă vei avea angajați sau doar colaboratori, sau dacă îți dorești să aștepți un an pentru a te bucura de profit (în cazul SRL-ului) sau dacă vrei să declari lunar câștigurile vs. cheltuieli în cazul unei persoanei fizice autorizate. 

Pe foarte scurt, după stabilirea numelui și obținerea acordurilor de la asociațiile de proprietari, este nevoie să depui capitalul social, și să plătești taxe la registrul comerțului, să realizezi ștampile și să găsești un contabil.

Procesul este prea complicat, dar în continuare vrei afacerea ta?

Te înțelegem, este absolut normal să stai pe gânduri, mai ales că există riscul de a te bloca în prea multe detalii administrative. În plus, dacă în prezent încă ai un job, ai mai puțin timp la dispoziție pentru a te ocupa de o nouă afacere. 

Noi avem o soluție mult mai la îndemână pentru tine: FRANCIZA IMOBILIARĂ RE/MAX. 

Este acea rețetă magică de succes pentru orice om care își dorește o carieră de succes. Tu trebuie doar să îți dorești să devii antreprenor imobiliar și cu o investiție minimă intri în sistemul RE/MAX, cea mai mare franciză imobiliară din lume la ora actuală - pentru al 11 an la rând, conform 2019 Franchise Times Top 200+.

header-articolremax-franciza-1

De ce franciza imobiliară RE/MAX?

  • Francizele sunt extrem de populare în rândul proprietarilor de afaceri mici și antreprenorilor în devenire
  • Deții o afacere, dar ai suportul din partea unei companii cu model de business de succes
  • România este piața cu cei mai mulți proprietari din Europa, și există o cerere accelerată în imobiliare
  • Investiția ta la început de drum este minimă: 8.990 de euro, beneficiezi de un pachet complex de training de 200 ore (Academia RE/MAX) și susținere din partea business-ului RE/MAX
  • Odată intrat în rețea ca Broker/Owner, vei plăti doar o redevență lunară procentuală din venituri și una fixă de suport (pentru consiliere de marketing și acces la platforma CRM)

Un drum sigur, o carieră de succes și câștiguri substanțiale

În primii 5 ani setezi afacerea și îți construiești echipa de agenți. Între 5 și 10 ani crești business-ul, iar după 10 ani poți prelua alte birouri sau chiar poți vinde afacerea către un alt investitor. Învățarea ta va fi un proces continuu, iar programul Academiei RE/MAX îți aduce multe beneficii pe termen lung: 

  • Traininguri ţinute de experţi 
  • Evenimente specializate în toată ţara 
  • Acces permanent la cursuri online 
  • Materiale și resurse de training disponibile doar pentru membri 
  • Apartenenţa la o comunitate orientată către profesionalism

Tot ce trebuie să mai faci este să te documentezi în detaliu despre investiția în franciza RE/MAX și să pornești pe calea succesului garantat. Vrei să devii antreprenor în imobiliare? Descarcă Ebook-ul IDEI DE AFACERI 2019. DEVINO ANTREPRENOR ÎN IMOBILIARE.

 

Click me

Află ultimele noutăți de la RE/MAX