Cum sa-ti transformi povestea intr-una de succes?

12 ianuarie 2016

Informatii utile

Participă la Seminarul "Principiile succesului" cu Jack Canfield beneficiind de o REDUCERE de 20% folosind codul REMAX20 la înscriere:

http://transilvaniabizseminars.ro/jackcanfield/

535248_995753427156801_9159981988459556184_n

De ce să participi:

Seminarul ”Principiile Succesului” prezintă, sistematizat, traseul către succes – întregul drum de unde ești până la viața pe care îți dorești să o trăiești în toate aspectele ei (personal și profesional). Informațiile pe care le vei primi sunt gândite strategic pentru a-ți îmbunătăți calitatea vieții.

Participă dacă:

  • Îți dorești împlinirea pe plan personal și profesional;
  • Îți dorești ca visele tale să nu moară, ci să devină realitate;
  • Nu mai vrei să ,,rătăcești” pe drumul către succes, ci vrei să înaintezi țintit;
  • Vrei să afli și să aplici în viața ta formula unică a succesului pe care Jack a dezvoltat-o;
  • Îți dorești o viață echilibrată, în armonie cu tine și cu cei din jur;
  • Vrei să scapi de zilele în care ajungeai acasă târziu și prea epuizat pentru a te mai bucura de timpul pe care îl mai ai pentru tine însuți.

Garanția satisfacției:

Garantia satisfactiei

Pentru că cel mai important pentru organizatori este ca tu să fii mulțumit de eveniment și de investiția făcută îți oferă nu doar o promisiune, ci o garanție: dacă nu ești mulțumit de informațiile primite, îți dau banii înapoi.

 

 

Publicat de Kati Rosca

Kati este o persoană sinceră, corectă, organizată și creativă. Corectitudinea și sinceritatea sunt 2 valori importante pe care le apreciază la oameni. Este pasionată de cărți și călătorii. Absolventă a 2 facultăți, Litere și Drept. Îi place ceea ce face și se dedică 100 % pentru aceasta.