Descarcă gratuit broșura ”Femei de succes in imobiliare”

Timp de citire: 7 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

fb-ads-remax-ebook-femei-de-succes-2

Intuim că ești de acord afirmația: ”Femeile pot avea succes în orice domeniu”.

Ne aflăm la cea de-a treia ediție a broșurii ”Femei de succes în imobiliare”, deci putem confirma faptul că femeile au succes în imobiliare privind rezultatele agenților noștri de top RE/MAX România. Știai că în RE/MAX România, 43% dintre membri sunt femei? La nivel internațional, 53% din membri sunt femei.

 

Ce atuuri au în plus femeile față de bărbați?

Ce stă la baza succesului unei femei în imobilare?

Contează mai mult încrederea de sine, identificarea oportunităților, sau experiența dobândită?

Noi credem că femeile reușesc în imobiliare pentru că au mai mult decât empatie, mai mult decât atenție distributivă, mai mult decât atenție la detalii - au propriul mix de atuuri.Te invităm să descarci broșura cu poveștile de viață
a șase dintre colegele noastre din rețeaua RE/MAX România:

Descarcă Broșura


 

cristina-1

Cristina Pasc, Broker Owner RE/MAX Dynamic, Arad

”O femeie are nevoie mereu să se simtă apreciată, iar RE/MAX este exemplul ideal în care femeile se bucură de apreciere. Mai mult decât atât, este o oportunitate incredibilă pentru femeile care aspiră la siguranța financiară și au curajul de a-si asuma riscuri.”

 

catalina

Cătălina Urzicană, Team Leader RE/MAX Magnum, București

”Sunt tot felul de teorii despre lideri: ba că trebuie să te naști lider, că altfel nu merge, ba că trebuie să înveți să fii. Eu am simțit că oamenii te urmează când au încredere în tine, când găsesc la tine răspunsuri, când simt că sunt importanți pentru tine, când oferi înainte să ceri, când crezi în ei, când îți asumi responsabilitatea de a fi lider cu bune și rele.”


maria

Maria Bălan, Team Leader RE/MAX Professionals 

”Rezultatele vin de îndată ce te implicit cu adevărat, fără jumătăți de măsură și procrastinare. Cred că cel mai important lucru este determinarea cu care ai
pornit pe acest drum.”


ilco-cristina
Cristina Ilco, Sales Associate RE/MAX Grup de Lux, Cluj-Napoca


”Mă ajută și felul meu de a fi, faptul că sunt deschisă, inventivă, nonconformistă, și tot timpul activată pentru găsirea de soluții, asta vine la pachet cu a înțelege clientul și a merge către direcția dorită de el. Dacă știi să asculți și să înțelegi nevoile clienților, rezultatele vin de la sine.”


daniela
Daniela Erdos, Sales Associate RE/MAX Central


”Să fii femeie în domeniul imobiliar este, consider eu, un avantaj. Clienții ne aleg pentru consecvența de care dăm dovadă și pentru că suntem bine organizate.”

 

adela
Adela Rădulescu, Sales Associate RE/MAX Premium, Cluj-Napoca
 

”Succesul este finalitatea mai multor acțiuni; în primul rând clienți mulțumiți. Dacă ei sunt mulțumiți, te vor recomanda cu drag mai departe, iar acest lucru generează mai multe tranzacții, realizări importante, implicit satisfacție și succes.”

 

Descarcă gratuit broșura și ai acces oricând, oriunde la povești inspiraționale, care să-ți dea motivația necesară să îți urmezi visele plină de încredere în propriile forțe.

Click me

Află ultimele noutăți de la RE/MAX