[Interviu Femei de succes 2019] Cristina Ilco, Sales Associate RE/MAX Grup de Lux

Timp de citire: 6 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

ilco-remax

„Pot spune că în fiecare zi totul este nou, cu oameni noi, cu cunoștințe noi acumulate zilnic, cu provocări sau cu rutine zilnice”

Cristina a început să lucreze în domeniul imobiliarelor în 2011 în plină perioadă de criză. Cu toate că și ea trecea printr-un moment dificil în carieră având nevoie urgentă de un job, a trecut cu ușurință de primele etape. Acum lucrează de aproape 8 ani în imobiliare, iar răbdarea de a face constant acțiunile specifice au adus-o atât de departe în cariera sa.


 

Care sunt elementele cheie pentru succesul în imobiliare?

Tot ce ai nevoie în acest domeniu este voința. Cursurile imobiliare specifice domeniului se parcurg relativ ușor, apoi ai nevoie de perseverență și voință, dar asta cred că este general valabil în orice domeniu. Suntem colegi din domenii foarte diferite de activitate și pregătire anterioară, nu contează ce ai mai făcut, contează doar ce faci și ce vei face. În plus, dacă urmezi pașii puși la dispoziție de Academia RE/MAX, totul va fi mai simplu.

Pe lângă cursuri, ce ai învățat nou cu RE/MAX?

Pe lângă aceste cursuri specifice, am învățat foarte multe din domenii diferite de activitate cum ar fi: arhitectură, despre construcții, legi din domeniul imobiliar sau civil, despre credite, randamente investiționale, costuri specifice construcțiilor, sau renovărilor din domeniu. Sunt foarte multe interconexiuni cu alte domenii la care nici nu te gândești vreodată din exterior.

Ce te ajută cel mai mult când întâmpini dificultăți?

Mă ajută felul meu de a fi, faptul că sunt deschisă, inventivă, nonconformistă, și tot timpul activată pentru găsirea de soluții, asta vine la pachet cu a înțelege clientul și a merge către direcția dorită de el. Dacă știi să asculți și să înțelegi nevoile clienților, rezultatele vin de la sine.

Click me

Există vreun secret al succesului?

Este un domeniu potrivit atât pentru femei cât și pentru bărbați. Însă este un domeniu în care pe lângă știință, este utilă imaginația și intuiția, si noi, femeile, stăm foarte bine la acest capitol astfel încât poate aici suntem mai avantajate decât bărbații care activează în domeniul imobiliar. 

Cum arată o zi din viața unui agent imobiliar?

O zi din viața unui agent este foarte activă și foarte diversificată, niciodată nu ne plictisim. Pe lângă munca de teren și de birou care există implicit, avem tangență cu multe alte domenii, de exemplu domeniul financiar, bancar, juridic, tehnic, pot spune și psihologic, legislativ, și toate în cote variabile pentru fiecare zi.

Aceasta este doar prima parte a unui interviu amplu pe care Cristina l-a acordat în exclusivitate echipei RE/MAX ROMÂNIA și pe care îl poți citi integral dacă descarci gratuit eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2019”, unde vei descoperi și alte povești inspiraționale ale femeilor de succes din rețeaua RE/MAX România.

 


Citeşte continuarea interviului
în eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2019 

DESCARCĂ GRATUIT



Este foarte important să ții cont că în acest domeniu nu există formule pe care să le aplici, fiecare tranzacție implică oameni și proprietăți unice, cu un context unic.” spune Cristina Ilco, Sales Associate RE/MAX Grup de Lux

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX