[Interviu Femei de succes 2019] Daniela Erdos, Sales Associate RE/MAX Central

Timp de citire: 6 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

daniela


„Să fii femeie în domeniul imobiliar este, consider eu, un avantaj. Clienții ne aleg pentru consecvența de care dăm dovadă și pentru că suntem bine organizate.”

Daniela a fost angajată într-o companie mare timp de 15 ani, după care și-a dorit să-și pornească propria afacere și a deschis un mic magazin. Colaborarea cu o firmă de networking marketing i-a deschis apetitul pentru dezvoltare personală și vânzări, acesta fiind momentul în care a făcut legătura cu domeniul imobiliarelor.

Daniela, cum ai ajuns să lucrezi în imobiliare?

În domeniul imobiliarelor am intrat întâmplător. Contabila mea împărțea biroul cu o agenție imobiliară. Mi-a făcut propunerea de a prelua această agenție și m-am aruncat cu capul înainte fără să am cunoștințe despre piața imobiliară. La acea vreme se făcea mai mult ”turism imobiliar” deoarece era în perioada în care majoritatea agențiilor se închideau din cauza crizei.

Care a fost momentul cheie din cariera ta?

După câțiva ani de lucru “după ureche”, simțeam că trebuie să fie mai mult de atât în această industrie și întâmplător, pe Facebook, mi-a venit o invitație la serile cariere. Am participat la prezentările ținute de Răzvan Cuc și Iulian Berghian. De asemenea, cei 10 ani petrecuți în compania de network-marketing mi-au arătat că dacă ești suficient de determinat, ai un vis și un scop pentru care să lupți, investești în educație, poți reuși în orice domeniu.

Cum poți deveni un adevărat lider?

Cred cu tărie că pentru a deveni un lider în domeniul imobiliar necesită ceva mai mult decât pregătire, cunoașterea pieței imobiliare și seriozitatea cu care tratezi clienții. Dincolo de toate acestea trebuie să existe un “ingredient” care leagă aceste abilități ”, un fainoșag” cum ar spune clujenii, și acel ingredient este încrederea clienților.

Ce înseamnă să fii femeie în acest domeniu?

Să fii femeie în acest domeniu este, consider eu, un avantaj. Clienții ne aleg pentru consecvența de care dăm dovadă și pentru că suntem bine organizate. În RE/MAX femeile au fost întotdeauna pe podium, Mihaela Keller și Gretia Dab au fost pe rând agentul anului, iar biroul nr.1 pe România este condus tot de către o femeie, Mădălina Vasile.
 


Citeşte continuarea interviului
în eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2019 

DESCARCĂ GRATUIT

 


 

Vrei să afli mai multe despre povestea de succes a Danielei? Aceasta a acordat un interviu în exclusivitate echipei RE/MAX ROMÂNIA pe care îl poți citi integral dacă descarci gratuit eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2019”.

Vei afla care sunt principalele 3 satisfacții ale unui job în imobiliare și cum reușește Daniela Erdos să facă față provocărilor din fiecare zi cu zâmbetul pe buze. De asemenea vei descoperi și alte povești inspiraționale ale femeilor de succes din rețeaua RE/MAX România.

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX