[Interviu Femei de Succes 2021] Laura Mândru, Sales Associate RE/MAX Top Estate Team, București

Timp de citire: 6 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

laura mandru„Ca să ajungi să ai succes trebuie neapărat să îmbini cel puțin 3 lucruri care se leagă între ele: pasiune, muncă și rezultate.

Consider că am atins succesul pentru primul an în imobiliare: am învățat de la cei mai buni, un mentor grozav, o echipă fantastică cu rezultate foarte frumoase, am ieșit dintr-un impas financiar, am avut rezultate peste așteptări, mulțumirea clienților mei și chiar prietenia unora dintre ei. Am atins împlinirea profesională. Acum îmi doresc să văd cât de sus pot să urc, cât de multe pot realiza în acest domeniu.”  - Laura Mândru, Sales Associate RE/MAX Top Estate Team, București

 

Cum ai ajuns să lucrezi în domeniul imobilar?

Consider că tot ce am făcut până la momentul actual m-a pregătit pentru jobul meu actual. La 18 ani am pășit în televiziune, unde am învățat să vorbesc cu o dicție bună, să îmi stăpânesc emoțiile, să îmi aleg cu grijă cuvintele, să fi o prezență plăcută prin aspectul fizic îngrijit și prin energia pozitivă, să fiu sociabilă. Am fost convinsă că nu mă voi separa niciodată de prima mea dragoste profesională, dar după 12 ani am decis că este momentul pentru o schimbare și așa am ajuns în domeniul imobiliar, care este acum a doua mea dragoste profesională!

Crezi că domeniul imobiliar este mai potrivit pentru femei?

A fi femeie în acest domeniu poate fi oarecum un avantaj. Totuși, în final contează foarte mult cât de importantă este contribuția ta în viața clienților tăi, legat de necesitatea lor imobiliară. Le consider avantaje următoarele: să iubești oamenii, să ai răbdare cu ei, să încerci, să îi înțelegi ca să îi poți ajuta cu propuneri, cu sfaturi, să fii o persoană foarte activă și foarte motivată.

RE/MAX încurajează femeile să fie cele mai bune, să fie în top, pentru că în acest domeniu oricine poate excela, fie femeie sau bărbat.

Vrei să afli mai multe despre povestea de succes a Laurei? Aceasta a acordat un interviu în exclusivitate echipei RE/MAX România pe care îl poți citi integral dacă descarci gratuit eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2021”.

Vei afla care este cuvântul cheie de succes al unui job în imobiliare pentru Laura și cum reușește ea să gestioneze provocările profesionale și să-și creeze propriul noroc. De asemenea vei descoperi și alte povești inspiraționale ale femeilor de succes din rețeaua RE/MAX România.

 


Descoperă și alte povești inspiraționale
în eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2021

BNR_FEMEI_3_v2

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX