[Interviu Femei de Succes 2021] Milica Geambasu, Sales Associate RE/MAX Golden Home Focșani

Timp de citire: 6 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Geambasu Milica"Am învățat să am răbdare, să fac lucrurile bine și corect, pentru că în timp aceste lucruri se vor întoarce sub diferite forme. Atunci când vrei să atingi un obiectiv trebuie să te dedici 100%.

Rezultatele au apărut în primele luni de activitate. Pentru următorii 3 ani mi-am propus să nu mai fie nevoie să mă prezint când interacționezi cu clienți noi. Pentru aceasta voi fi mai organizată și mai productivă iar obiceiurile pe care le am sunt legate de focus pe ceea ce fac. - Milica Geambasu, Sales Associate RE/MAX Golden Home, Focșani

Cum ai ajuns să lucrezi în domeniul imobiliar?

In iunie 2019 am fost contactată de Dănuț Bezea Broker/Owner, RE/MAX Golden Home, cu care am fost colegi la un moment dat. În discuția avută l-am întrebat dacă se poate ocupa de vânzarea unui apartament. M-a întrebat dacă nu vreau să fac eu asta. Și de aici a început aventura mea cu RE/MAX care durează de aproape 2 ani.

Pregătirea anterioară a contat enorm de mult pentru că lucrul cu oamenii este dificil. Nu contează atât de mult experiența într-un anumit domeniu, pentru că toate se învață, cât contează discuțiile face to face timp de 15-20 ani. Acestea te formează și te învață să înțelegi oamenii și cum să-i abordezi.

În dezvoltarea acestei noi activități m-a ajutat suportul brokerului, munca, implicarea și dedicarea mea mai mult de 8 ore pe zi.

3 satisfacții pe care nu le-ai putea obține la un alt job:

Satisfacțiile sunt diverse, însă cred că primele 3 sunt: flexibilitatea programului, statutul și veniturile.

Dacă ești un om echilibrat, poți menține foarte simplu un echilibru între viața personală și cea profesională.

Vrei să afli mai multe despre povestea de succes a Milicăi? Aceasta a acordat un interviu în exclusivitate echipei RE/MAX ROMÂNIA pe care îl poți citi integral dacă descarci gratuit eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2021”.

Vei afla care este cuvântul cheie de succes al unui job în imobiliare pentru Milica și cum reușește ea să gestioneze provocările profesionale și să-și creeze propriul noroc. De asemenea vei descoperi și alte povești inspiraționale ale femeilor de succes din rețeaua RE/MAX România.

 


Descoperă și alte povești inspiraționale
în eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2021

BNR_FEMEI_3_v2

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX