[Interviu Femei de Succes 2022] Alexandra Bușilă, Broker / Owner RE/MAX Future Home

Timp de citire: 6 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

alexandra busila nou

 

Datorită plusului de valoare pe care îl aducem noi ca brand în piața imobiliară, reușim să educăm piața pentru a înțelege rolul unui agent imobiliar și de ce este bine să lucreze cu un agent în tranzacțiile imobiliare.

Fiind foarte bine ancorați în piața imobiliară, am observat o schimbare majoră în rândul clienților care au început să apeleze la serviciile noastre cu încredere, văzând suportul pe care îl au în tranzacțiile imobiliare și faptul că pot lucra cu un brand cu o expunere mondială.

- Alexandra Bușilă, Broker/Owner RE/MAX Future Home

Ce te-a determinat să intri în domeniul imobiliar?

Consider că domeniul imobiliar este unul dintre cele mai complexe domenii în care poți activa, întrucât implică munca cu oamenii, muncă pentru care trebuie să ai cunoștințe multiple, respectiv de vânzări, juridice, de mediere, consultanță etc.

În același timp, domeniul imobiliar este un domeniu foarte profitabil, care îți poate crește substanțial veniturile, dacă te implici la capacitate maximă. Motivul principal pentru care am intrat în domeniul imobiliar este faptul că dintotdeauna mi-au plăcut vânzările și lucrul cu oamenii și, cum am punctat și mai sus, faptul că este un domeniu foarte profitabil.

Ce înseamnă să fii agent imobiliar în România?

În România, piața imobiliară este foarte dificilă datorită faptului că încă nu este un domeniu care să fie sub o bază legală, fiind nenormat. Pentru a reuși să faci performanță ca și agent imobiliar, trebuie să ai în spate un brand cu expunere mondială, care să aducă plus valoare, pentru ca oamenii să înțeleagă rolul unui agent imobiliar și serviciile de calitate pe care le poate oferi într-o tranzacție imobiliară.

6sq

Cum te responsabilizează acest rol?

În domeniul imobiliar, pentru a ajunge la performanță, trebuie să fii o persoană organizată, care își desfășoară activitatea după un program foarte bine stabilit. Este o responsabilitate foarte mare să lucrezi cu oamenii, pe care trebuie să îi mulțumești cu serviciile pe care le oferi în rezolvarea problemelor imobiliare pe care le au.

Vrei să afli mai multe despre povestea de succes a Alexandrei? Aceasta a acordat un interviu în exclusivitate echipei RE/MAX ROMÂNIA pe care îl poți citi integral dacă descarci gratuit eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2022”.

Vei afla care este cuvântul cheie de succes al unui job în imobiliare pentru Alexandra și cum reușește ea să gestioneze provocările profesionale și să-și creeze propriul noroc. De asemenea vei descoperi și alte povești inspiraționale ale femeilor de succes din rețeaua RE/MAX România.

 


Descoperă și alte povești inspiraționale
în eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2022

1200x300-cta

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX