[Interviu Femei de Succes 2022] Andra Cornescu, Manager RE/MAX Magnum

Timp de citire: 6 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Andra Cornescu_Magnum 1 - 2 - 3_S (1)

 

Îmi amintesc cu plăcere de prima mea tranzacție din prima mea lună de activitate în Magnum: închirierea unui spațiu comercial din zona Dorobanți Capitale. Eu reprezentam proprietarul și colegul Marian Feier de la RE/MAX Properties a reprezentat chiriașul. Tranzacția s-a realizat în scurt timp, ambii clienți au fost mulțumiți și noi ne-am reprezentat cu succes părțile.

Acela a fost momentul în care am simțit că m-a cucerit acest domeniu și mi-am dorit să accesez și această latură profesională plină de satisfacții și beneficii.

- Andra Cornescu, Manager RE/MAX Magnum

 

Ce te-a determinat să intri în domeniul imobiliar?

Povestea mea în RE/MAX a început în urmă cu 2 ani, când am intrat în imobiliare pe partea de recrutare, dorindu-mi să ajut la expansiunea RE/MAX Magnum Group. Încă din prima lună de activitate m-a atras și partea de tranzacționare și am început să îmbin recrutarea cu activitatea de agent, iar rezultatele obținute m-au motivat și mi-au adus satisfacții profesionale și financiare.

Ce înseamnă să fii agent imobiliar în România?

În România nu este ușor să fii agent imobiliar, de multe ori întâlnești clienți cu idei preconcepute, însă eu cred cu tărie că aici ne putem aduce noi aportul – agenții din RE/MAX, în educarea pieței, prin a le arăta clienților că ne pasă de ei, de nevoile lor, oferind servicii la cel mai înalt nivel de profesionalism.

1sq

Cum te responsabilizează acest rol?

Rolul în sine mă responsabilizează maxim, având în vedere faptul că ofer consultanță proprietarilor și / sau cumpărătorilor, chiriașilor, investitorilor. În acest domeniu contează foarte mult relațiile pe care ți le construiești, încrederea pe care o prezinți. Afli secrete de familie, afli bugete, uneori situații dramatice care cer vânzarea urgență a unei proprietăți.

Clienții își pun toată speranța în colaborarea cu tine și atunci asta pe mine mă motivează să dau tot ce pot pentru a ajuta, pentru a oferi suport și pentru a-mi face treaba cât de bine posibil. Mi-a plăcut o vorbă pe care am auzit-o în RE/MAX: ”Noi servisăm nevoi, împlinim vise!”

Vrei să afli mai multe despre povestea de succes a Andrei? Aceasta a acordat un interviu în exclusivitate echipei RE/MAX ROMÂNIA pe care îl poți citi integral dacă descarci gratuit eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2022”.

Vei afla care este cuvântul cheie de succes al unui job în imobiliare pentru Andra și cum reușește ea să gestioneze provocările profesionale și să-și creeze propriul noroc. De asemenea vei descoperi și alte povești inspiraționale ale femeilor de succes din rețeaua RE/MAX România.

 


Descoperă și alte povești inspiraționale
în eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2022

1200x300-cta

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX