[Interviu Femei de Succes 2022] Bianca Bujor, Team Leader RE/MAX Partners

Timp de citire: 8 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

BIANCA BUJOR

 

Să ajung la un echilibru între viața personală și cea profesională a fost foarte ușor, imediat ce am conștientizat că ambele fac parte din mine. Îmi plac imobiliarele, fie că e luni dimineața, fie că e weekend.

Cu timpul am ajuns să am clienți care mi-au devenit prieteni și prieteni care mi-au devenit clienți. Nu am niciodată o problemă să discut despre ce se întâmplă în piață, chiar dacă e sâmbătă seara și sunt la o cină în oraș cu prietenii sau familia, ba chiar din contră, abia aștept să deschidă cineva subiectul.

- Bianca Bujor, Team Leader RE/MAX Partners

Ce te-a determinat să intri în domeniul imobiliar?

Pot spune că am intrat în domeniu dintr-o pură întâmplare. Voiam într-adevăr să fac o schimbare majoră în viața mea profesională, dar nu știam clar în ce direcție să "o apuc”. Cochetam cu ideea de a avea propriul meu business, dar totuși nu mă simțeam pregătită să încep totul de la zero.

Navigând pe site-urile de joburi, am observat că sunt foarte multe anunțuri de recrutare de la agenții imobiliare. Find conștientă de faptul că agentul imobiliar nu este foarte bine văzut în piață, am considerat că poate fi o oportunitate, să intru în acest domeniu și să livrez niște servicii care să depășească așteptările oamenilor, acestea fiind destul de mici.

Surpriza plăcută a fost când am venit la primul interviu în biroul RE/MAX și am aflat că pe lângă faptul că pot profita de oportunitatea asta, pot avea și propriul meu business, unul pe care nu trebuie să îl încep de la zero și care venea la pachet cu sprijinul unei echipe de profesioniști pe care mă puteam baza.

Ce înseamnă să fii agent imobiliar în România?

Ca agent imobiliar în România ai parte de multe provocări, piața este foarte dinamică, legile se schimbă constant, iar noi trebuie să ținem pasul pentru a putea livra servicii de calitate, deși nu cred că asta este valabil doar în țara noastră.

Cred că, indiferent unde profesezi, să fii agent imobiliar înseamnă același lucru: să ajuți oamenii. Să îi asculți, să le înțelegi nevoile, iar apoi să le oferi cele mai bune soluții. Într-adevăr, în România avem o sarcină în plus, cea de a schimba imaginea agentului imobiliar și de a educa piața.

5sq

Cum te responsabilizează acest rol?

Faptul că oamenii se bazează pe ajutorul tău și își pun toată încrederea în tine, când vine vorba de a tranzacționa unul dintre cele mai importante bunuri pe care le dețin, nu numai că te responsabilizează, dar te și motivează să faci tot posibilul ca ei să treacă cât mai ușor prin acest proces. Fie că vorbim despre cumpărători sau vânzători, investitori sau persoane care achiziționează în scop personal, o tranzacție imobiliară vine de fiecare dată la pachet cu niște emoții.

Personal, pe lângă faptul că mă simt responsabilă de bunul mers al tranzacției, cred că este de datoria mea să îi ajut pe cei implicați să se simtă în siguranță și să fie convinși de faptul că au luat o decizie bună.

Vrei să afli mai multe despre povestea de succes a Biancăi? Aceasta a acordat un interviu în exclusivitate echipei RE/MAX ROMÂNIA pe care îl poți citi integral dacă descarci gratuit eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2022”.

Vei afla care este cuvântul cheie de succes al unui job în imobiliare pentru Bianca și cum reușește ea să gestioneze provocările profesionale și să-și creeze propriul noroc. De asemenea vei descoperi și alte povești inspiraționale ale femeilor de succes din rețeaua RE/MAX România.

 


Descoperă și alte povești inspiraționale
în eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2022

1200x300-cta

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX