[Interviu Femei de Succes 2022] Laura Mândru, Team Leader RE/MAX Top Estate Team

Timp de citire: 6 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Laura Mândru

 

Faptul că am fost locul 1 ca ”New Afilliate” în primul an de activitate și locul 1 ca ”Cel mai bun agent” în al doilea an de activitate mi-a adus împlinirea profesională pe care o căutam, dar cred că cel mai mare succes este faptul că în fiecare zi mă bucur de acest job, de echipa minunată din care fac parte și de satisfacția clienților mei.

Aceste lucruri mă încarcă pozitiv extrem de mult și îmi dau energie să continui să fiu la fel de activă.

Laura Mândru, Team Leader RE/MAX Top Estate Team

 

Ce înseamnă să fii realtor în România?

Este o provocare continuă, piața este plină de agenți în acest moment, iar ca să te diferențiezi și să urci în top trebuie să fii foarte activ și serios, întotdeauna prezent atunci când clienții te solicită, să le oferi ajutorul în a tranzacționa cu succes o proprietate.

Înseamnă totodată să ai grijă întotdeauna cum te prezinți în fața clienților, de la ținuta vestimentară până la pregătirea de care dai dovadă și încrederea pe care le-o transmiți acestora.

De multe ori la vizionări mi-au spus clienții că sunt cel mai bine pregătit agent pe care l-au întâlnit și asta m-a bucurat nespus de mult.

Cum te responsabilizează acest rol?

Acest rol m-a determinat să-mi doresc să devin un exemplu pentru agenții care sunt la început de drum și să mă străduiesc să fiu mai bună pe zi ce trece. Încă nu sunt un mentor excelent, dar mă străduiesc să transmit mai departe motivație și pasiune.

3sq

Oferă-ne, te rugăm, un exemplu de realizare profesională obținută cu ajutorul colaborării și a împărțirii responsabilității cu colegii de birou sau din rețea?

Consider a fi o realizare profesională fiecare tranzacție încheiată în colaborare cu colegii mei, m-am bucurat de fiecare dată când acest lucru s-a întâmplat și am adunat amintiri frumoase de la aceste tranzacții.

Vrei să afli mai multe despre povestea de succes a Laurei? Aceasta a acordat un interviu în exclusivitate echipei RE/MAX ROMÂNIA pe care îl poți citi integral dacă descarci gratuit eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2022”.

Vei afla care este cuvântul cheie de succes al unui job în imobiliare pentru Laura și cum reușește ea să gestioneze provocările profesionale și să-și creeze propriul noroc. De asemenea vei descoperi și alte povești inspiraționale ale femeilor de succes din rețeaua RE/MAX România.

 


Descoperă și alte povești inspiraționale
în eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2022

1200x300-cta

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX