Interviu Raul Tarnaru: RE/MAX este un sistem funcțional worldwide

Timp de citire: 6 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

tarnaru-raul-post-quote


Raul Tarnaru, este proprietarul agenției RE/MAX XUX din Sibiu și a ales să ne povestească într-un scurt interviu despre avantajele Academiei RE/MAX, instruirea agenților imobiliari RE/MAX și despre relația dintre Broker/Owner și agentul imobiliar.



Cui îi recomanzi să devină agent imobiliar?

Recomand oricui îi place interacțiunea cu oamenii, este pasionat de lucruri și oameni noi și dorește să dezvolte noi proiecte.

Ce rol joacă Academia RE/MAX în pregătirea agenților?

Academia RE/MAX este principalul element în educarea unui agent, pentru ca acesta să poată atinge performanța.

Ce avantaje au agenții imobiliari ca parte a rețelei RE/MAX?

Noii agenți intră într-un sistem care funcționează de peste 45 de ani, cu o creștere continuă în mai mult de 100 de țări.

În ce fel este diferită relația agent-proprietar într-un birou RE/MAX?

Birourile RE/MAX lucrează majoritatea în exclusivitate. Avem un parteneriat cu proprietarul și investim timp, bani și pricepere în proprietatea acestuia.

Ce sfat oferi celor care vor să devină agenți?

Să îndrăznească și să înceapă. Dacă nu sari în apă, nu înveți niciodată să înoți.

De ce să se alăture un agent rețelei RE/MAX? Dar biroului tău?

Pentru că RE/MAX este un sistem funcțional worldwide și pentru că am demonstrat că putem avea rezultate excepționale utilizând acest sistem. Un alt motiv este faptul că poate învăța de la agentul cu cele mai bune performanțe în 2018 și pentru că sunt pasionat de educație continuă și de dezvoltare.

Ce te-a motivat să devii un proprietar de agenție?

Mai am un business în domeniul construcțiilor și într-un an am avut 1 milion Euro cifră de afaceri, dar la sfârșit de an a trebuit să aduc 20.000 Euro de acasă. De aceea am căutat un business în care cifra de afaceri este mult mai apropiată de profit și am ales agenția imobiliară.

Cui recomanzi să devină proprietar de agenție?

Recomand oamenilor cărora le plac provocările, sunt pasionați de educație și cărora le place să se simtă bine în timp ce fac profit. 

De ce atuuri ai nevoie pentru a conduce cu succes o agenție imobiliară?

Nu cred că este vorba despre un atu, ci mai mult despre formarea unei echipe și oferirea încrederii necesare acesteia.

De ce avantaje te bucuri ca proprietar de agenție RE/MAX?

Mă bucur de experiența a peste 120.000 de agenți din toată lumea, de încercări și de posibilitatea învățării din propriile greșeli, dar și ale altora.

Ce sfat le oferi celor care vor să achiziționeze o franciză RE/MAX?

Le recomand să analizeze și să calculeze pentru că nu există o franciză mai bună și un business mai bun în România decât franciza RE/MAX.

Care este secretul în a ajunge agentul anului în rețeaua RE/MAX?

În primul rând este important să îți dorești și să ai acest lucru ca obiectiv. După aceea pur și simplu muncești la obiectivele tale și devii agentul anului. 

Raul Tarnaru este o sursă de inspirație și motivație pentru orice persoană pasionată de business care își dorește să devină agent imobiliar și antreprenor. Este importantă pasiunea pentru a învăța mereu lucruri noi și o atitudine proactivă, pozitivă și determinată.

 

Click me

Află ultimele noutăți de la RE/MAX