Oportunități de business în imobiliare pe insula exotică din vestul Africii, Capul Verde

Timp de citire: 7 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

remax-investitii-capul-verdeCum ar fi dacă ai deține o proprietate sau mai multe proprietăți de lux pe o insulă exotică a Africii? Capul Verde este o destinație faimoasă pentru vacanțe extravagante în resorturi luxoase, iar până în 2024 se așteaptă o dublare a numărului de turiști.

În ultimele decenii numărul turiștilor a crescut cu 115%, iar investitori din toată lumea manifestă un interes deosebit pentru oportunitatea de a dezvolta turismul pe acest arhipelag din vestul Africii.

RE/MAX, numărul 1 în imobiliare în România, îți oferă acum oportunitatea pentru achiziții imobiliare cu scop investițional în resorturile premium ale Resort Group PLC.



Până în prezent, consultanții RE/MAX au vândut 4 apartamente în valoare de câte 190.000 Euro, noii investitori beneficiind de drept de proprietate și de un randament de 5% oferit de dezvoltatori. Costul proprietăților pornește de la 150.000 de Euro pentru 1 apartament și ajunge la 600.000 Euro pentru o vilă cu 5 dormitoare.

Beneficiile unei investiții în resorturile de la Capul Verde

  • Investitorii primesc un pachet de vacanță personală all-inclusive 5 săptămâni/an 
  • Toate camerele, apartamentele și vilele sunt vândute separat cu titlu juridic unic
  • Investitorul decide cum gestionează proprietatea - casă de vacanță sau închiriere
  • Investitorul stabilește rata de închiriere și disponibilitatea pentru turiști
  • Dezvoltatorii de la The Resort Group garantează randament de 5%
  • Rambursarea primită este direct proporțională cu performanța turistică a Capului Verde

Click me


Ce proiecte sunt dezvoltate de către The Resort Group?

Dezvoltatorul The Resort Group PLC are în prezent 4 proiecte și intenționează să construiască și în Boa Vista și Santiago. Cele 4 resorturi de lux sunt:

  • MELIÃ Tortuga Beach Resort finalizat în 2011
  • MELIÃ Dunas Beach Resort & Spa, disponibil din 2014, 1200 de camere
  • TUI Sensimar Cabo Verde
  • MELIÃ Llana Beach Resort & Spa, deschis în 2016

remax-capul-verde-1

razvan-cuc-remax
Răzvan Cuc
, președintele RE/MAX România vorbește despre beneficiile considerabil de mari la achiziția unei proprietăți într-un loc exotic.

”Știm deja că 10 -15% dintre achizițiile imobiliare pe plan local au scop investițional, ceea ce înseamnă că o bună parte dintre români sunt atrași de astfel de oportunități de business. Yield-ul promis de dezvoltatori este foarte bun, până la libertatea de a-ți stabili singur modelul de business și avantajele oferite pentru vacanțele personale.”



Răzvan Cuc și RE/MAX îi încurajează pe investitori să apeleze la rețeaua de agenți pentru consultanță și intermediere.

Consultanții noștri RE/MAX sunt încrezători în potențialul acestui tip de investiții, deși este vorba despre o insulă din vestul Africii. Achiziția unei proprietăți într-o astfel de locație este mai mult decât o investiție financiară în imobiliare, este un stil de viață, și o experiență de integrare a unei culturi care schimbă cu adevărat percepția asupra vacanțelor și asupra vieții în general. 

remax-investii-1”Succesul a fost atins din momentul în care am reușit să programez și să experimentez prima excursie de inspecție, fiind deosebit de important ca potențialul investitor să viziteze locația și să se bucure de experiența de cinci stele.

Pentru mine, ca agent, încrederea dobândită, comisioanele atractive și posibilitatea de a mă bucura de astfel de locații în jobul meu m-au făcut să-mi doresc repetarea experienței cât mai curând posibil”, spune Cristina Ailioaiei, Sales Associate RE/MAX Properties, agentul care a intermediat vânzarea a două proprietăți în Capul Verde.

 

Acest tip de investiție se dovedește a fi sigură și profitabilă deoarece popularitatea insulei Capul Verde este în continuă creștere, iar acest fapt garantează prosperitatea sectorului de turism pe termen lung. 

Deși poate domeniul imobiliarelor nu este specialitatea multor oameni de afaceri, un bun antreprenor și investitor este deschis la oportunități variate de business, care se pot corela cu succes între ele. De aceea RE/MAX, agenția imobiliară numărul 1 din România, lansează posibilitatea investiției în proprietăți din Capul Verde, Africa.

Click me

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX