Kati Roșca
#afaceri imobiliare
Kati Roșca / 10 aprilie 2024

Formula câștigătoare: Ce dezvăluie ambasadorii RE/MAX despre succesul imobiliar - Avantaje care atrag cei mai buni performeri în RE/MAX

Timp de citire: 11 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

În domeniul imobiliar, avantajul competitiv contează. Rețeaua căreia i te alături poate face diferența în ceea ce privește creșterea nivelului de performanță și atingerea obiectivelor. Deci, ce îi determină pe profesioniștii imobiliari de înaltă performanță să aleagă un brand în defavoarea altuia? Am vorbit cu trei ambasadori RE/MAX, pentru a descoperi secretele din spatele a ceea ce atrage cu adevărat performerii de top. Prin poveștile unice ale acestor profesioniști, fiecare cu realizări remarcabile, vom explora ceea ce i-a propulsat către succes: oportunități nelimitate de creștere, un brand global puternic și un sistem puternic de suport.

Ambasadorii RE/MAX, selectați pentru serviciile lor excepționale, spiritul de colaborare și abordările inovatoare, oferă mai mult decât povești de succes personale. Aceștia oferă o perspectivă despre formula unică care stă la baza rezultatelor în cadrul rețelei RE/MAX. Fii gata să explorezi experiențele lor, descoperind avantajele care i-au atras către RE/MAX, și să afli dacă această comunitate ar putea fi cheia pentru deblocarea propriului tău potențial imobiliar. 

Accelerarea succesului cu soluții deja testate 

Pentru Johann „Hans” Meier, un Broker/Owner experimentat și ambasador RE/MAX Europa cu sediul în Germania, construirea brandului său în întreaga Europă a fost din ce în ce mai frustrantă în limitele rețelei sale imobiliare anterioare. „Consolidarea propriului brand mi-a consumat mult timp”, spune Hans, iar poziționarea rețelei sale în Europa a fost prea lentă. Aici a intervenit RE/MAX, oferindu-i o soluție mai rapidă, susținută de încrederea și credibilitatea unei rețele globale consacrate. Brandul RE/MAX, sinonim cu excelența și rezultatele, i-a conferit instantaneu credibilitate, eliminând nevoia de a construi încrederea. Acest lucru, împreună cu cei peste 50 de ani de experiență RE/MAX și prezența globală, au oferit o bază solidă pentru succes.

Rețeaua RE/MAX și instrumentele testate s-au dovedit a fi neprețuite. În loc să-și piardă timpul dezvoltându-și propriile resurse, Hans a profitat de instrumentele testate, de o rețea solidă și de conexiuni valoroase pentru a-și alimenta creșterea afacerii. RE/MAX a eliminat obstacolele tipice cu care se confruntă antreprenorii, cum ar fi costurile mari pentru contractele juridice. În plus, de la evenimente locale și internaționale, până la intranetul RE/MAX, care conectează experți de pe întregul continent, rețeaua i-a oferit acces la un grup remarcabil de experți în domeniu. „Gândirea win-win la RE/MAX înseamnă mai mult timp pentru afacerea ta”, spune Hans. „Mai ales că instrumentele și-au dovedit deja eficiența de ani de zile și nu mai trebuie testate.”

Pentru Hans, eficiența și ușurința utilizării sistemelor și resurselor existente în cadrul RE/MAX sunt esențiale pentru oricine dorește să treacă rapid de la un agent aspirant la un antreprenor de succes. „RE/MAX oferă totul pentru a construi o afacere de succes sau pentru a duce rapid o companie imobiliară existentă la un nou nivel.” Și cel mai important, RE/MAX poate ajuta agenții și broker/ownerii să realizeze acest lucru mai rapid și mai ușor. „Utilizați instrumentele existente și, în special, rețeaua extraordinar de reușită și funcțională”, spune Hans. „Valoarea adăugată va fi evidentă foarte repede.”

Atingerea de noi culmi prin conexiunile globale

Ambasadorul RE/MAX Malta și agent premiat, Philip Incorvaja s-a simțit blocat în rețeaua sa imobiliară anterioară, unde visa la noi provocări și oportunități pentru cariera sa. RE/MAX i-a oferit acces la o comunitate globală de profesioniști imobiliari, extinzându-și raza de acțiune și baza de potențiali clienți. „Unul dintre cei mai importanți factori pentru luarea unei decizii atât de importante este brandul RE/MAX, precum și prezența și reputația puternică pe care o are la nivel global”, spune Philip. 

Prin accesul la lideri din industrie și la evenimente internaționale, Philip a găsit o rețea care i-a alimentat dezvoltarea personală și profesională. La conferințe internaționale, workshopuri și evenimente de networking, el s-a conectat cu experți renumiți și lideri din industrie, pentru a învăța din experiențele lor. Acest lucru i-a lărgit perspectiva, i-a îmbunătățit abilitățile și l-a expus la abordări inovatoare ale industriei imobiliare. „Simt că am crescut mult în timpul călătoriei mele cu RE/MAX și intenționez să continui să investesc în educația mea”, afirmă el. Philip creditează RE/MAX cu furnizarea platformei și a oportunităților de a atinge noi culmi în cariera sa, atât personal, cât și profesional.

La RE/MAX, Philip a simțit că intră într-o cultură a creșterii și dezvoltării continue, cu oportunități de neegalat pentru avansare. Cu peste 140.000 de agenți în 110 țări, RE/MAX nu oferă doar o rețea vastă; încurajează o comunitate de susținere, conexiunile și puterea necesară pentru a prospera pe piața imobiliară globală. Philip încurajează alți agenți din industrie să construiască pe o fundație cât mai solidă posibil. „Pentru a crește și a avea succes în această industrie, este important să faci parte dintr-un brand puternic”, spune el.

Găsirea stabilității și a sprijinului prin provocări

Sylwia Gajek-Zielinska este ambasador RE/MAX și agent imobiliar de top cu sediul în Polonia. Călătoria sa spre succes demonstrează puterea transformatoare a suportului oferit de RE/MAX. Trecând de la industria hotelieră la o afacere de familie, Sylwia s-a confruntat cu dificultăți financiare și avea nevoie de o soluție. „Compania tatălui meu oferea servicii de curățenie – ceea ce nu era deloc în domeniul meu de experiență. Dar era o afacere de familie, așa că nu am vrut să renunț ”, explică ea. Cu toate acestea, strategia ei inovatoare nu a prins și s-a trezit în căutarea stabilității financiare. A găsit-o la RE/MAX.

Spre deosebire de Hans și Philip, Sylwia nu era o profesionistă cu experiență în domeniul imobiliar atunci când s-a alăturat echipei RE/MAX. Cu toate acestea, Sylwia a fost atrasă de dedicarea RE/MAX pentru dezvoltarea agenților, cărora li se oferă nu doar instrumente de ultimă generație și resurse de marketing, ci și programe de formare specializate, concepute atât pentru cei cu experiență, cât și pentru nou-veniți. „Mi-a plăcut faptul că nu trebuia să cunosc industria imobiliară”, spune Sylwia. „Aveam nevoie doar de pasiunea de a lucra în domeniu, pentru că ei urmau să mă învețe totul.” Acest accent pus pe educație și sprijin s-a dovedit a fi de neprețuit pentru Sylwia, punând bazele succesului ei și dându-i încrederea de a face saltul către o nouă carieră. 

Dincolo de sprijinul practic, Sylwia a descoperit ceva și mai semnificativ – un adevărat sentiment de comunitate în cadrul RE/MAX, în special în timpul unei crize personale. Când casa familiei ei a ars, comunitatea RE/MAX a fost alături de ea, oferindu-i sprijin emoțional și asistență practică, care au ajutat-o să treacă prin această perioadă dificilă. „Am avut un sprijin uimitor”, spune Sylwia. „Mi-am dat seama că RE/MAX reprezenta mai mult decât resurse, rețea, sprijin, bani – era o familie.” În calitate de ambasador, Sylwia este dornică să ofere, la rândul ei, sprijin și să încurajeze și alți agenți să găsească forță în suportul oferit de RE/MAX. „Poți veni alături de noi, te poți dezvolta, îți poți crește afacerea și îți poți construi viitorul cu RE/MAX.” 

Alăturarea la o rețea de succes

Există foarte multe căi care conduc performerii de top către RE/MAX. Unii, cum ar fi Hans, sunt profesioniști experimentați care încearcă să-și accelereze creșterea. Alții, precum Philip, tânjesc după noi provocări la scară globală. Și alții, cum ar fi Sylwia, găsesc stabilitate și sprijin într-o rețea care se simte ca o familie. Dar firul comun este clar: RE/MAX ajută oamenii să aibă succes și să construiască cariere de succes. Numele RE/MAX deschide uși și inspiră încredere. Rețeaua globală aduce oportunități, conectând agenții cu colegii și clienții din întreaga lume. Iar comunitatea de oameni care gândesc la fel oferă îndrumare, colaborare și un sentiment de apartenență.

Ești gata să îți adaugi propria poveste de succes în domeniul imobiliar la comunitatea noastră de deschizători de drumuri în domeniul imobiliar? Contactează chiar astăzi un birou RE/MAX și descoperă cum te poți alătura unei rețele de profesioniști care își construiesc cariere de succes în propriile condiții. 

banner-top-franciza-nl-v3

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX