RE/MAX, de 11 ani în topul francizelor imobiliare din lume

24 octombrie 2019

Noutati, Franciza imobiliară

19_301989_2019-Franchise-Times-Top-200-Survey-Above-Slider8

În fiecare an, de mai bine de un deceniu, RE/MAX continuă să fie lider în industria imobiliarelor, conform topului internațional 2019 Franchise Times Top 200+

Comparativ cu toate celelalte mărci de franciză imobiliară, RE/MAX a câștigat locul 15 în topul mondial al francizelor din 2019, care conține peste 200 de mărci.

Pentru cel de-al 11-lea an consecutiv, RE/MAX conduce toate mărcile de franciză imobiliară în sondajele care clasifică sistemele de franciză prin nivelul de vânzări realizate la nivel mondial.

Este de asemenea, cel de-al șaptelea an consecutiv, în care RE/MAX se află în top 15. 

RE/MAX se alătură unor mărci foarte cunoscute la nivel internațional, printre care se numără McDonalds, 7-Eleven și Marriott Hotels & Resorts. Acest clasament consolidează calitatea de necontestat a brandului internațional RE/MAX.

În ultimul an, RE/MAX și-a dublat performanța în ceea ce privește avansările tehnologice, inovația corporate și îmbunătățirea serviciilor pentru a sprijini în continuare rețeaua noastră de agenți extrem de productivi”, spune Adam Contos, CEO RE/MAX.

Acești agenți oferă în mod constant cea mai bună experiență cumpărătorilor și vânzătorilor. Este cu siguranță o strategie câștigătoare care menține RE/MAX la fel de puternic ca întotdeauna."

RE/MAX a ajuns în România în anul 2006, iar în ultimii 5 ani a avut o creștere spectaculoasă. În anul 2014 apar primele 3 francize imobiliare din București, Cluj și Brașov, conducerea este preluată de Răzvan Cuc, iar Academia RE/MAX este inființată drept un program educațional extrem de complex. 

2016 aduce ca noutate studiul european imobiliar anual cu previziuni și tendințe pentru anul următor, iar în 2017 se lansează campania națională Femei de succes in imobiliare. 

În 2018 se deschide primul birou RE/MAX la Iași, iar finalul de an aduce o cifră de afaceri de 3.000.000 Euro, cu 40% mai mult decât anul precedent. 

2019 arată a fiind un an foarte productiv pentru RE/MAX, cu o valoare totală a tranzacțiilor de 155.000.000 Euro, peste 300 de traininguri de succes organizate de Academia RE/MAX și 5 ani de creștere sustenabilă, consolidând poziția de lider pe piața din România. 

Ce a adus francizei imobiliare RE/MAX succesul răsunător de până acum? Este vorba despre perseverență și pasiune pentru imobiliare, o echipă națională eficientă și un program de training - Academia RE/MAX - atât de bine pus la punct, încât este imposibil să nu obții rezultate excepționale și vizibile într-un timp relativ scurt. 

 

 

header-email-remax-franciza.png

 

Click me

Publicat de Kati Rosca

Kati este o persoană sinceră, corectă, organizată și creativă. Corectitudinea și sinceritatea sunt 2 valori importante pe care le apreciază la oameni. Este pasionată de cărți și călătorii. Absolventă a 2 facultăți, Litere și Drept. Îi place ceea ce face și se dedică 100 % pentru aceasta.