RE/MAX Family este ”Agenția nouă a anului 2018 în România”

Timp de citire: 7 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook
florinRE/MAX Family a fost desemnată ”Agenția nouă a anului 2018 în România” în cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2019, care a avut loc la sfârșitul lunii martie.

Premiul câștigat de către RE/MAX Family este încă o dovadă a faptului că stategia RE/MAX este perfect adaptată pentru a dezvolta în țară o reţea puternică de agenţi şi birouri - aşa cum s-a întâmplat în zeci de alte ţări din Europa şi din întreaga lume.

 


La scurt după decernarea premiului, echipa RE/MAX a stat de vorbă cu 
Florin Bica, proprietarul agenției RE/MAX Family, care are o vastă experiență în domeniu, fiind antreprenor în imobiliare din 1992, și l-am rugat să ne împărtășească detalii despre decizia de a se alătura francizei RE/MAX, dar și care sunt planurile sale de viitor.

Ce te-a motivat să deschizi un birou francizat RE/MAX?

Motivele pentru care am decis să deschid un birou francizat RE/MAX au fost multiple, însă două au fost principale și determinante. În primul rând, cunoșteam foarte bine ascensiunea și acoperirea pe care a avut-o RE/MAX în SUA și apoi la nivel global. În al doilea rând, au fost extrem de importante pilonul educațional și baza de date, pe care se construiește întreg sistemul.

Urmărește și interviul oferit de Florin Bica la scurt timp după deschiderea agenției:

Care au fost rezultatele în 2018 și obiective de dezvoltare aveți pentru 2019-2020? 

 

Anul 2018 a fost primul an de activitate al agenției, astfel că printre obiectivele principale s-a numărat creșterea echipei de la 0 la 11 membri. Obiectivele principale au fost pe recrutarea de agenți și educarea continuă atât a membrilor echipei, cât și a clienților, prin oferirea de informații corecte și transparente. Pentru 2019, ne-am propus o creștere a businessului cu 60%.

Click me

Ce s-a schimbat odată cu intrarea în familia RE/MAX?

Odată intrat în RE/MAX, te afli în situația în care, peste noapte, ești membrul unei familii care se întinde pe tot globul. Descoperind ”tainele” puse la dispoziție de Academia RE/MAX, mi-am schimbat complet viziunea în ceea ce privește abordarea în acest domeniu, ba mai mult, după fiecare curs absolvit realizam faptul că anterior RE/MAX știam foarte puțin despre ce înseamnă profesionalism în imobiliare.

Care considerați că este valoarea pe care agenția RE/MAX Family o aduce breslei imobiliare?

Valoarea adusă breslei consider a fi spiritul de echipă, educația continuă și, nu în ultimul rând, colaborarea cu ceilalți colegi sau parteneri, iar clienților aducem plus-valoare prin educația și update-ul continuu al serviciilor la pulsul pieței.

Birourile RE/MAX sunt adevărate ”real estate factories” care dezvoltă afacerile într-un ritm ascendent de la un an la altul, pe tot cuprinsul Europei și pe întreg globul.

Ca antreprenor, este o adevărată oportunitate - o afacere ”la cheie” cu o investiție minimă, fără nicio investiție în stocuri ce pot atinge valori uriașe, fără costuri salariale, având un potențial rapid de creștere. Descoperă ce presupune să devii proprietar de agenție RE/MAX.

 Click me
 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX