RE/MAX România deschide două noi birouri, în București și Iași

Timp de citire: 6 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

București, 7 februarie 2023

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, anunță extinderea rețelei cu încă două birouri - în București și în Iași, unele dintre cele mai efervescente piețe imobiliare la nivel național. RE/MAX Optimus este a 12-a franciză a brandului din București, iar RE/MAX Communities, al doilea birou deschis în Iași.

Biroul RE/MAX Optimus este lansat pe piața din Capitală de două antreprenoare cu experiență îndelungată în real-estate. Precedent, Mădălina Manoilă și Cristina Ailioaei au lucrat ca agenți imobiliari în cadrul unor birouri RE/MAX, unde și-au format sau consolidat expertiza în domeniu și s-au familiarizat cu modul de funcționare al brandului. Astfel, decizia de deschidere a propriei agenții RE/MAX a reprezentat un pas firesc al dezvoltării lor profesionale.

„Cunoscând toate avantajele oferite de RE/MAX, am ales cea mai ușoară tranziție, care ne ajută, de altfel, să câștigăm timp prețios pentru a putea gândi strategii de dezvoltare. Suntem încrezătoare că mixul nostru de specialiști în imobiliare, construcții și comunicare ne face cea mai avansată soluție din piață. Scopul nostru este ca fiecare proiect în care ne vom implica să beneficieze

de un plus optim de valoare adăugată, în funcție de condițiile pieței”, a declarat Mădălina Manoilă, Broker/Owner RE/MAX Optimus.Conform spuselor Broker/Owner-ilor, unul dintre obiectivele principale ale RE/MAX Optimus pe termen scurt și mediu este recrutarea, ulterior creșterea și dezvoltarea agenților. În cadrul biroului lor, fiecare noi agent care se asociază ca partener, cu sau fără experiență, va fi integrat într-un mod activ și creativ și i se vor pune la dispoziție toate facilitățile oferite de RE/MAX pentru dezvoltare profesională. Printre acestea se numără și posibilitatea de promovare a proiectelor pe casebune.ro, platforma parteneră RE/MAX Optimus, fondată de George Buhnici.

„În acest moment, echipa este cel mai important asset pe care îl poate avea o agenție imobiliară. Colaborarea cu brandul RE/MAX ne ajută și în acest demers întrucât ne pune la dispoziție o platformă educațională, o bază de date, precum și puterea brandului. În acest fel, ponderea de retenție a agenților crește, dându-ne posibilitatea de a forma o echipă cât mai sudată”, a adăugat Cristina Ailioaei, Broker/Owner RE/MAX Optimus.

Franciza RE/MAX Communities din Iași, a doua unitate aflată sub umbrela RE/MAX din acest oraș, a fost deschisă de Vasile Grosu, un antreprenor cu specializare în comerț, dar cu o expertiză de peste 10 ani în imobiliare. Posibilitatea de a face parte dintr-o comunitate mondială, precum și componenta educațională care vine la pachet cu această colaborare sunt motivele principale care l-au determinat să aleagă brandul RE/MAX.

„Mi-am dorit să mă alătur celor mai buni din domeniu, de aceea am ales RE/MAX ca partener pe acest nou drum. Pe lângă faptul că sunt lideri în imobiliare, m-a convins rețeaua globală a brandului, precum și resursele educaționale oferite prin intermediul Academiei RE/MAX, avantaje care se vor reflecta, cu siguranță, în rezultatele obținute”, a declarat Vasile Grosu, Broker/Owner RE/MAX Communities.

Despre RE/MAX

În România, RE/MAX este cea mai mare rețea de birouri imobiliare francizate, cu cel mai mare număr de agenți imobiliari, având, în prezent, peste 50 de francize și peste 500 de membri, recunoscut ca fiind cel mai puternic brand național în imobiliare. Planul de extindere la nivel național al RE/MAX România vizează, până în 2023, 110 birouri francizate și peste 1.000 de agenți imobiliari.

La nivel mondial, RE/MAX este lider în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înființată în 1973 în Denver, are astăzi peste 125.000 de agenți afiliați, în 8.000 de birouri, aflate în cca. 110 de ţări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 40 de țări, cu peste 2.000 birouri și 26.000 de agenți, continuând să se extindă.

New call-to-action

Află ultimele noutăți de la RE/MAX