RE/MAX România inaugurează trei noi unități pe plan local

Timp de citire: 7 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

București, 10 iunie 2020

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, anunță extinderea rețelei cu încă trei unități pe plan local. Două dintre acestea s-au lansat pe piețe cu potențial de creștere pentru brandul RE/MAX – Pitești (RE/MAX Azura) și Bacău (RE/MAX Grow), iar cel de-al treilea birou, RE/MAX Premier, se află în București, unul dintre orașele de top în portofoliul companiei. În urma celor mai recente inaugurări, sub umbrela brandului RE/MAX operează 2 birouri în Pitești, 3 în Bacău și 13 în Capitală.

Experiența profesională dobândită în domeniul vânzărilor alături de pasiunea pentru imobiliare l-a determinat pe Emanuel Modoran, Broker/Owner RE/MAX Premier, să abordeze calea antreprenoriatului și să se alăture rețelei RE/MAX, un brand care îi inspiră profesionalism și încredere, conform spuselor sale.

„Am crescut profesional într-un sistem de business american, iar RE/MAX este singurul brand local care îmi poate oferi în continuare același mindset. Mai mult, mă regăsesc în viziunea RE/MAX de a schimba modul în care se activează în real estate pe plan local, respectiv crearea unei lumi imobiliare etice, cu tranzacții transparente, bazate pe un nivel ridicat de customer service”, a declarat Emanuel Modoran, Broker/Owner RE/MAX Premier.

Întrucât crede cu tărie într-un business construit organic, cu o viziune de business pe termen lung, B/O RE/MAX Premier își dorește să creeze o echipă de profesioniști în imobiliare, care să ofere servicii imobiliare de calitate. În acest sens, ca strategie de business el mizează pe anticiparea nevoilor clienților, cu scopul de a-i surprinde într-un mod pozitiv și să le ofere o experiență imobiliară memorabilă, aspect care le-ar aduce plusuri în defavoarea concurenței.

Pentru Ciprian Neagu, Broker/Owner RE/MAX Azura, deschiderea unui birou RE/MAX a reprezentat un pas firesc, făcut din pasiune pentru real-estate. În ciuda studiilor sale în domeniul economic, Ciprian Neagu se consideră un mare pasionat de imobiliare și chiar dacă a activat în diverse arii de activitate, în ultimii ani s-a concentrat exclusiv pe acest domeniu.

„Chiar dacă ofeream servicii foarte bune, am știut că se poate mai bine. Iar pentru a oferi servicii excepționale trebuie să faci parte dintr-o echipă, care la rândul său să facă parte dintr-o rețea. Am ales RE/MAX datorită avantajelor care vin la pachet cu brandul, ce se transformă automat în beneficii directe pentru clienți. Amintesc aici școlirea și profesionalizarea tuturor agenților din birou, lucru cu cele mai noi tehnologii din domeniu, colaborări cu echipa locală, națională și internațională”, a explicat Ciprian Neagu, Broker/Owner RE/MAX Azura.

Principalul său scop în dezvoltarea acestui business este de a deveni liderul pieței în Pitești, atât în ceea ce ține de echipă, proprietăți, rată de succes, cât și în alegerile clienților.

Întrucât activează în domeniul imobiliar de peste 14 ani și cunoaște îndeaproape oportunitățile în acest segment, Florin Nedelcu, Broker/Ownerul RE/MAX Grow din Bacău, și-a propus chiar în urmă cu mai mulți ani să achiziționeze o franciză RE/MAX, însă consideră că abia acum a ajuns la maturitatea necesară dezvoltării unui business solid și sigur. A ales RE/MAX datorită notorietății brandului și instrumentelor de educație oferite, atuuri care îi pot conferi cu ușurință o expansiune rapidă, o consolidare a poziției în piață și, totodată, o comunitate de lucru plăcută.

„Printre obiectivele mele se numără dominarea piețe locale pe segmentul proprietăților comerciale și rezidențiale premium, alături de crearea unei echipe solide de agenți proactivi, care să poată livra cele mai bune servicii clienților noștri”, declară Broker/Owner-ul RE/MAX Grow.

 

Despre RE/MAX

În România, RE/MAX este cea mai mare rețea de birouri imobiliare francizate, cu cel mai mare număr de agenți imobiliari, având, în prezent, peste 50 de francize și peste 500 de membri, recunoscut ca fiind cel mai puternic brand național în imobiliare. Planul de extindere la nivel național al RE/MAX România vizează, până în 2023, 110 birouri francizate și peste 1.000 de agenți imobiliari.

La nivel mondial, RE/MAX este lider în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înființată în 1973 în Denver, are astăzi peste 125.000 de agenți afiliați, în 8.000 de birouri, aflate în cca. 110 de ţări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 40 de țări, cu peste 2.000 birouri și 26.000 de agenți, continuând să se extindă.

 

New call-to-action

Află ultimele noutăți de la RE/MAX