RE/MAX România lansează, în premieră, funcția de căutare vocală în portal

Timp de citire: 3 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

remax-imobiliareRE/MAX România a lansat în premieră funcția de căutare vocală de proprietăți în portalul de imobiliare remax.ro, cu încărcare a rezultatelor la interval de milisecunde.

Acest update vine în întâmpinarea utilizatorului, răspunzând la nevoia acestuia de a economisi timp și a-i facilita căutările. Potrivit reprezentanților companiei, remax.ro este singurul portal de imobiliare de pe plan local care încorporează această funcție.

 

remax-functie-vocala

 

 

 

 

În vremurile actuale caracterizate de viteză și tehnologie, ce ne facilitează toate activitățile cotidiene, considerăm că această nouă unealtă virtuală a portalului remax.ro se va dovedi foarte utilă pentru mulți români în drumul lor de căutare a locuinței.

Ne dorim să venim în întâmpinarea preferințelor clienților noștri chiar și în cele mai mici detalii”, a declarat Răzvan Cuc, președinte RE/MAX România.

 


Procesul de căutare este, de asemenea, intuitiv și simplu - la simpla apăsare a pictogramei microfon, utilizatorul introduce vocal termenii vizați, ce pot fi cuvinte sau fraze, iar rezultatele apar într-un interval de câteva milisecunde. Căutarea permite, de asemenea, criterii complexe de filtrare, pentru a acoperi cât mai multe criterii ale clientului.

 

Click me

Află ultimele noutăți de la RE/MAX