Kati Roșca
#Comunicate de presa
Kati Roșca / 26 aprilie 2020

RE/MAX România organizează cel mai mare eveniment de training online dedicat industriei imobiliare

Timp de citire: 5 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

București, 28 aprilie 2020

În continuarea campaniei #solidaritateînimobiliare, RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, organizează Web Master Event, cel mai mare eveniment de training online dedicat industriei imobiliare, ce va avea loc miercuri, 29 aprilie 2020. Prin intermediul acestui webinar, RE/MAX își propune să contribuie cu informații de valoare pentru întreaga breaslă, asumându-și în continuare misiunea de educare a comunității.

Fiind un eveniment de tip educațional, Web Master Event by RE/MAX este dedicat atât agenților imobiliari, proprietarilor de agenții, dezvoltatorilor, precum și tuturor persoanelor interesate de aprofundarea cunoștințelor în domeniul imobiliar. Temele de discuții acoperă diverse arii de interes, de la principalele provocări din domeniu, în contextul actual și nu numai, până la secretele succesului în imobiliare, cu exemple și recomandări de bune practici de la specialiști din diverse colțuri ale lumii.

„Chiar dacă situația actuală nu ne permite să ne desfășurăm activitatea în mod obișnuit, respectiv să facilităm discuțiile și interacțiunile directe dintre comunitatea imobiliară din România și specialiștii internaționali din domeniu, ne bucurăm că putem continua misiunea de educare a publicului prin intermediul tehnologiilor online. Astfel, cei interesați pot învăța în continuare de la cei mai buni cum săși dezvolte o afacere prosperă în domeniul imobiliar sau să se pună la curent cu cele mai noi tendințe internaționale ale industriei”, a declarat Răzvan Cuc, Președinte RE/MAX România.

Web Master Event by RE/MAX va reuni șase speakeri de renume național și internațional, specialiști în domeniul imobiliar, care își vor putea împărtăși cunoștințele și experiențele cu publicul român. Printre aceștia se numără Walter Schneider  Fondator RE/MAX Europe si RE/MAX Canada, Joanna Koltan, Broker/Owner de top din Portugalia, Travis Robertson - CEO and Fondator Robertson Coaching International, Natasha Gluzman - Business Consultant & Trainer RE/MAX Israel, Michael Polzler – CEO RE/MAX Europe și George Buhnici, jurnalist cu o experiență de peste 20 de ani și fondator al platformei de succes casebune.ro, axat pe construcții, smart living și sustenabilitate.

Evenimentul începe la ora 9.30 și se încheie la ora 19.30, cu o pauza de aproximativ o oră la jumătatea
programului, fiind urmat de o petrecere cu muzică live.

Despre RE/MAX

În România, RE/MAX este cea mai mare rețea de birouri imobiliare francizate, cu cel mai mare număr de agenți imobiliari, având, în prezent, peste 50 de francize și peste 500 de membri, recunoscut ca fiind cel mai puternic brand național în imobiliare. Planul de extindere la nivel național al RE/MAX România vizează, până în 2023, 110 birouri francizate și peste 1.000 de agenți imobiliari. La nivel mondial, RE/MAX este lider în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înființată în 1973 în Denver, are astăzi peste 125.000 de agenți afiliați, în 8.000 de birouri, aflate în cca. 110 de ţări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 38 de țări, cu peste 2.000 birouri și 25.000 de agenți, continuând să se extindă.

 

New call-to-action

Află ultimele noutăți de la RE/MAX