RE/MAX România organizează cursuri online deschise, pe perioada COVID-19

Timp de citire: 5 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Este timpul pentru solidaritate

Multe țări din Europa sunt în stare de urgență, iar viața socială este redusă la minimum. În prezent, nimeni nu știe cât va dura această perioadă și când viețile noastre vor reveni la normal. Dar, nu este nevoie să ne îngropăm capul în nisip.  Lumea întreagă are un inamic nou - noul coronavirus sau Covid-19. Trebuie să rămânem uniți și să facem tot ce putem pentru a preveni răspândirea virusului.

Este timpul să ne arătăm empatia. Ferește-te de populismul în creștere, fii prudent cu știrile false și fii foarte selectiv cu ce conținut împărtășești. Verifică sursa informațiilor, nu avea încredere în mesajele în masă de pe Facebook, WhatsApp, sau orice altă sursă care încearcă să folosească această situație pentru a produce panică. 

Nu încuraja niciun comportament lipsit de etică!

Este timpul pentru solidaritate – arată-ți dragostea! Protejează-ți familia, ajută-ți vecinii sau alte persoane aflate în dificultate. Dar cel mai important este să rămâi cât mai mult acasă și să te protejezi de epidemia de coronavirus.

Citește și: Franciza imobiliară RE/MAX, rețeta succesului în antreprenoriat

 

cursuri online remax in timpul carantinei Covid-19

#solidaritateînimobiliare
#unițideonline

Apar tot mai multe inițiative digitale în online. Asta înseamnă că putem ajuta fără să părăsim locuința. În acest context, RE/MAX România își deschide resursele de învățare către întreaga comunitate imobiliară și nu numai.

Așadar, începând cu săptămâna viitoare, trainerii RE/MAX România, membri managementului și alți invitați, vor susține cursuri online deschise pentru toată lumea.

Acestea vor avea loc în fiecare zi (de luni până vineri) de la ora 14.00.

Accesează calendarul evenimentelor aici 

Pentru a rămâne conectat la toate noutățile, informațiile despre cursuri și nu numai, abonează-te la Blogul RE/MAX și dă Like paginii de Facebook. 

invitiativa RE/MAX cursuri online in carantina covid-19

Acesta este adevăratul spirit RE/MAX!    

 

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX